Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 στις 17.30

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Αντικατασταλτική Συγκέντρωση-Πορεία

Με αφορμή τον τραμπουκισμό μιας παρέας ανηλίκων στο πάρκο του Αγίου Αντωνίου και τον τραυματισμό ενός 13χρονου από μπάτσους της δίωξης ναρκωτικών καλούμε σε συγκέντρωση-πορεία την Τετάρτη 7/4 στις 5:30 στο πάρκο Χατζηχαλάρ

πηγή : email που λάβαμε στις 4 Απριλίου 21h


1 2 3 4

Τετάρτη 7 Απρίλη, πάρκο Χατζηχαλάρ, συγκέντρωση στις 17:30 και πορεία στις 18:00

ανοιχτή συνέλευση "σπορά"

πηγή : https://www.facebook.com/Ανοιχτή-Συνέλευση-Σπ…


1 2 3 4

Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Όλοι στη διαδήλωση: 7 Απρίλη, 17:00, Πάρκο Χατζηχαλάρ

Μετά τη Νέα Σμύρνη είχε σειρά η πόλη μας. Ασφαλίτες έσπασαν το χέρι 13χρονου και μετά τον έσερναν στο τμήμα για εξακρίβωση! Για ακόμη μια φορά οι δυνάμεις καταστολής απέδειξαν το ρόλο για τον οποίο έχουν συσταθεί! Να τρομοκρατούν τη νεολαία και το λαό, να επιβάλλουν με τα ρόπαλα και την τρομοκρατία την πειθάρχηση στην κυβερνητική πολιτική!

Είναι ξεκάθαρο πως έχουν εντολή να βαράνε όποιον αντιστέκεται και διεκδικεί , όποιον υπερασπίζεται τα δίκια του, ακόμη κι όποιον απλά βρίσκεται στην πλατεία! Η εντολή είναι πολιτική και βαραίνει το υπουργείο, την κυβέρνηση και το σύστημα που υπηρετούν!

Ένα χρόνο τώρα εφαρμόζουν την ίδια αντιλαϊκή και εγκληματική πολιτική. Καταπατούν δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες, χτυπάνε το δικαίωμα στη δουλειά, ετοιμάζουν τον έναν αντεργατικό νόμο μετά τον άλλο, παραχωρούν γη και αέρα στους φονιάδες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, πετάνε τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών έξω από την εκπαίδευση με το νόμο Κεραμέως-Χρυσοχοϊδη.

Την ίδια στιγμή ο λαός έχει αφεθεί στο έλεος της πανδημίας, με τις ΜΕΘ να ασφυκτιούν, να γίνονται διασωληνώσεις στους διαδρόμους των νοσοκομείων και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό να έχει ξεπεράσει προ πολλού τις αντοχές του!

Ξέρουν πως η νεολαία και ο λαός θα ξεσηκωθούν! Θα αντιδράσουν μαζικά στην αντιλαϊκή πολιτική τους. Προκειμένου λοιπόν να προφυλαχθούν από τη λαϊκή οργή επιβάλλουν την τρομοκρατία και την καταστολή. Δε θα τους περάσει!

Έχουμε ξεκάθαρο πως μόνο η νεολαία και ο λαός με τους αγώνες τους μπορούν να ανατρέψουν αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική!

Κινούμενοι σε αυτήν την λογική το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετείχε στο μάζεμα στο πάρκο Αγ. Αντωνίου στις 3/4 και καλούμε το λαό και τη νεολαία να μαζικοποιήσει τη διαδήλωση της Τετάρτης 7 Απρίλη στο πάρκο Χατζηχαλάρ.

Ωστόσο δεν μπορούμε να κρύψουμε τον προβληματισμό μας τόσο για τη μαζικοποίηση της πορείας με βάση το σημείο συνάντησης, όσο και για τον τόπο που θα καταλήξει. Έχουμε την άποψη ότι τέτοιου είδους διαδηλώσεις οφείλουν να γίνονται μαζί με το λαό και μέσα στο λαό. Οι περιορισμοί και τα πρόστιμα αποτελούν -ίσως και καθοριστικά- αποτρεπτικό παράγοντα για να μαζικοποιηθεί η διαδήλωση. Ενώ ο τόπος κατάληξης, της αποδίδει άλλα χαρακτηριστικά που στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στην καταγγελία των οργάνων καταστολής και όχι συνολικά στην κυβερνητική πολιτική.

Κόντρα στην κρατική τρομοκρατία και την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική, μακριά από αποπροσανατολιστικές λογικές που αφήνουν στο απυρόβλητο την κυβέρνηση και την πολιτική της. Να οργανώσουμε τους αγώνες μας. Να μαζικοποιήσουμε την αντίσταση. Να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας!

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

  • ΚΑΤΩ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!
  • ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ
  • ΤΕΣΤ-ΜΑΣΚΕΣ-ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Κομματική Οργάνωση Λάρισας του ΚΚΕ(μ-λ)

πηγή : http://www.kkeml.gr/λαρισα-η-τρομοκρατία-δε-θ…


1 2 3 4

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 7/4 17:30 ΠΑΡΚΟ ΧΑΤΖΗΧΑΛΑΡ

ΩΣ ΕΔΩ
Με τον ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ
την ΔΙΑΦΘΟΡΑ
την ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
Ο ΦΟΒΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΛΕΥΡΑ

Αντιεξουσιαστική Κίνηση Λάρισας

πηγή : https://www.facebook.com/akl2016/