Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 στις 18.30

2 καλέσματα : 1 2

Πορεία: Έξω οι μπάτσοι από τις σχολές, τις γειτονιές και τις ζωές μας

πηγή : https://www.facebook.com/events/1804975172241…


Κάλεσμα στήριξης της πορείας της Κατειλημμένης Πρυτανείας ΕΜΠ, σήμερα Τετάρτη (14/4) 18:30 στην πύλη Πολυτεχνειούπολης στου Ζωγράφου.

Το κύμα καταλήψεων των τελευταίων ημερών, κάνει ξεκάθαρο πως οι φοιτήτ(ρ)ιες δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια να παρακολουθούν, την ολοένα και μεγαλύτερη υποτίμηση των ζωών και των χώρων τους, που επιχειρείται από τη κυβέρνηση με το νομοσχέδιο Κεραμέως- Χρυσοχοΐδη.
Καλούμε σε στήριξη των δράσεων της κατάληψης της Πρυτανείας του ΕΜΠ και της πορείας που καλείται σήμερα Τετάρτη στις 18:30 στην πύλη Πολυτεχνειούπολης στου Ζωγράφου.
Οι καταλήψεις πληθαίνουν, οι φοιτήτ(ρι)ες εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε ενάντια σε ένα εκπαιδευτικό νομοσχέδιο που διογκώνει τις ταξικές ανισότητες εντός των σχολών και έρχεται για να καταστείλει κάθε αντίδραση που δεν συμμορφώνεται με τις ανάγκες ενός πανεπιστημίου- επιχείρησης.
Δεν ανεχόμαστε και δεν θα ανεχτούμε μπάτσους, κάμερες και διαγραφές στα πανεπιστήμιά μας. Η αυξανόμενη εντατικοποίηση των σπουδών μας και ο ολοκληρωτικός χαρακτήρας που αυτές λαμβάνουν, δεν θα περάσει.

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΕΚΕΊ.

Φοιτητική ομάδα Ρουβίκωνα

πηγή : https://www.facebook.com/FoithtikhOmadaRouvik…