Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 στις 9.00 πμ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απολυµένο Π.Γ. από τη Γενική Ταχυδρομική

Συνάδελφοι συναδέλφισσες,
την Παρασκευή 1η Ιούλη 2022, καλούµε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απολυµένο συνάδελφο Π.Γ. στις 09:00, στο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής στην οδό Μενεξέδων 9, στην Κηφισιά.
Η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη καθώς:
α) η μόνιμη, ενορχηστρωμένη παρουσία της αστυνομίας, υπό την καθοδήγηση της γενικής ταχυδρομικής με τις ευλογίες της κυβέρνησης στις παρεμβάσεις του σωματείου επιδιώκει να μετατοπίσει την εκδικητική απόλυση και την εργατική διαφορά που προκύπτει, στο ποινικό πεδίο,
β) επιδιώκει να αντιστρέψει την πραγματικότητα και να παρουσιάσει τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους, τους συνδικαλιστές και το σωματείο ως αντικοινωνικούς και περιθωριακούς που χρήζουν επίβλεψης και οριοθέτησης,
γ) επιδιώκει να επιβάλλει σιωπή νεκροταφείου, να απομονώσει το συνδικαλισμό από το κοινωνικό γίγνεσθαι,
δ) επιδιώκει να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, να τους αποθαρρύνει από διεκδικήσεις προσδίδοντας στο συνδικαλισμό χαρακτηριστικά εγκληματικής οργάνωσης.
Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η διπλή προσαγωγή των μελών του σωματείου και αλληλέγγυων την Παρασκευή 13 Μαΐου σε παρέμβαση στο κατάστημα της γενικής ταχυδρομικής στην Λ. Μεσογείων. Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται η παρουσία ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας σε κάθε συγκέντρωσή μας αλλά και στη συνάντηση στην επιθεώρηση εργασίας, στην οποία ο συνάδελφος Π.Γ., καθώς και οι εκπρόσωποι του σωματείου ανέβηκαν με αστυνομική συνοδεία.
Έχουμε δηλώσει επανειλημμένα πως δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την αναβίωση του συνδικαλιστικού της ασφάλειας.
Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε την τάξη μας στις ορέξεις των εργοδοτών και των κυβερνήσεών τους.
Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την εφαρμογή του νόμου Χατζηδάκη. Θα συνεχίσουμε να τον αντιπαλεύουμε καθημερινά και σε όλες του τις εκφάνσεις μέχρι την οριστική και αμετάκλητη κατάργηση όλων των αντεργατικών του διατάξεων.

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Π.Γ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΟΥΛΗ 2022 ΣΤΙΣ 9:00
ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ
ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΕΝΕΞΕΔΩΝ 9, ΚΗΦΙΣΙΑ

πηγή : https://sveod.gr/?p=4494