Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 στις 9.00 πμ

Πεζοπορία στα σπήλαια του "Λιονταριού" και της "Νυχτερίδας" πάνω στον Υμηττό

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου - Στα σπήλαια του "Λιονταριού" και της "Νυχτερίδας" πάνω στον Υμηττό!

Αυτήν την Κυριακή 4 Δεκέμβρη η Πεζοπορική Ομάδα Λαμπηδόνα θα πορευτεί σε μια διαδρομή μέτριας έκτασης με κατεύθυνση το Κορακοβούνι, για να επισκεφτεί τα σπήλαια του Λιονταριού και της Νυχτερίδας. Η πρώτη συνάντηση της ομάδας θα γίνει στο πυροφυλάκιο Καραμολέγκου, αλλά η αφετηρία της καθαυτό πεζοπορίας θα γίνει από τα κτίρια του ΟΤΕ πάνω στον Υμηττό. Όσοι/ες δεν έχουν μεταφορικό μέσο για να μεταβούν στα κτίρια του ΟΤΕ, ας επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα που δίνονται παρακάτω έγκαιρα (με άλλα λόγια πριν το πρωί της Κυριακής), ώστε να υπάρξει μέριμνα για τη μεταφορά τους στα κτίρια του ΟΤΕ στο μέσο κάποιου άλλου μέλους της ομάδας.

Η διαδρομή δεν είναι πολύ απαιτητική, αλλά παπούτσια με τρακτερωτή σόλα και μπατόν/γκλίτσα/μαγκούρα/μπαστούνι κτλ. θα είναι απαραίτητα για τον/την περιπατητή/τρια. Λόγω των κάπως χαμηλών θερμοκρασιών που πιθανόν να επικρατούν το πρωί στον Υμηττό, συνιστούμε επίσης να φορέσετε ρουχισμό που θα σας προστατεύει επαρκώς από το κρύο, και ακόμα να πάρετε κι ένα λίτρο νερό (και αν θέλετε ένα σνακ). Η προβλεπόμενη ώρα αναχώρησης θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ.

Αρχική αφετηρία/τελικός τερματισμός: πυροφυλάκιο Καραμολέγκου, λίγο πάνω από το νεκροταφείο Καισαριανής και την αφετηρία/τέρμα του λεωφορείου 224. Ημερομηνία και ώρα αναχώρησης: Κυριακή 4 Δεκέμβρη, 9:00 π.μ. ΑΥΣΤΗΡΑ. Διάρκεια διαδρομής: περίπου 3 ώρες, με στάσεις ενδιάμεσα. Απαραίτητα εφόδια: παπούτσια με τρακτερωτή σόλα, μπατόν/γκλίτσα/μαγκούρα/μπαστούνι κτλ., ζεστά ρούχα, ένα λίτρο νερό. Προαιρετικά: σνακ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977784988, 6934077802

η εκδήλωση στο φ/β: https://www.facebook.com/events/8201889459513…

Σας περιμένουμε με χαρά όλους/όλες!

πηγή : http://politistikokentrovirona.blogspot.com/2…