Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20.30

Θερινή Προβολή: Έρωτας και Επανάσταση

5 χρόνια μετά το "Να μη ζήσουμε σαν δούλοι" και 3 χρόνια μετά το "Αγωνίζομαι άρα υπάρχω" η τρίτη ταινία της αλληλέγγυας κινηματογραφικής κολεκτίβας ANEPOS. Νο ticket cinema
Παρά το ότι ζούμε μια εποχή ύφεσης του κινήματος, υπάρχουν αρκετοί/ές που το παλεύουμε με κάθε τρόπο, συλλογικότητες, κινηματικά εγχειρήματα, καταλήψεις στέγης μεταναστών/προσφύγων, αυτοδιαχειριζόμενες αλληλέγγυες δομές, αντιφασιστικά στέκια, μέσα αντιπληροφόρησης κλπ, στην διαρκή προσπάθεια να αντισταθεί και να ξανασηκώσει ανάστημα η κοινωνία και η εργατική τάξη και να αντεπιτεθεί, φρενάροντας την ολομέτωπη επίθεση που δεχόμαστε από τον καπιταλισμό . Μερικά από αυτά παρουσιάζονται στο συγκεκριμένο κινηματικό ντοκιμαντέρ των Γάλλων συντρόφων/συναγωνιστών. Θα ακολουθήσει χαλαρή σχετική κουβέντα.

φωτιά και κείμενο
Ο χώρος θα είναι ανοικτός από τις 8.30 με μπίρες, φαγητό, σνακς, ανταλλακτικό παζάρι, κινηματικό βιβλιοπωλείο. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" σε τρόφιμα μακράς διαρκείας για συντρόφισσες/ους μας που έχουν ανάγκη.

πηγή : https://www.facebook.com/events/5241203813688…
πηγή : email που λάβαμε στις 17 Σεπτέμβριος 11h