Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 στις 21.00

Party οικ. ενίσχυσης της κατάληψης παλιού νεκροτομείου

Την Τετάρτη, 5 / 9 η κατάληψη παλιού νεκροτομείου δέχθηκε εμπρηστική επίθεση από τα φασιστικά κατακάθια της Αλεξανδρούπολης, που είχε ως αποτέλεσμα υλικές ζημιές στο χώρο.Τον τελευταίο καιρό,με την αναζωπήρωση του μακεδονικού ζητήματος, ο συρφετός των φασιστοπατριωτών, χριστιανοταλιμπάν και λοιπών ακροδεξιών,οργανωμένων και μη, βρήκαν πάτημα να ξεμυτίσουν απ' τις τρύπες τους,πάντα σε συνεργασία με κράτος και μπάτσους,προσπαθώντας να πλήξουν τον κόσμο και τις δομές του αντιεξουσιαστικού αγώνα.
Τον τελευταίο καιρό,έχουν πραγματοποιηθεί διάφορες επιθέσεις σε κατειλημένους και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους (όπως στον Ε.Κ.Χ ''Φαβέλα'' στον Πειραιά, εμπρησμός της κατάληψης Libertatia στην Θεσσαλονίκη ,εμπρηστική επίθεση στην κατάληψη Λελας Καραγιάννη στην Αθήνα) που μόνο τυχαίες δεν ήταν. Οι εχθροί της ελευθερίας στοχοποιούν τους συγκεκριμένους χώρους καθώς μέσα σ' αυτούς, κόσμος αυτοοργανώνεται , πάντα αντιιεραρχικά , ενάντια σε κράτος ,κεφάλαιο και οποιαδήποτε άλλη μορφή εξουσίας και καταπίεσης.

Κατ' επέκταση η κατάληψη παλιού νεκροτομείου, είναι ένας χώρος ο οποίος έχει σ' αυτά τα τρία χρόνια ύπαρξης και δράσης, αισθητή παρουσία σε ενα ζοφερό τοπίο στο οποίο η εθνικιστική ρητορεία βρίσκει εύφορο έδαφος να αναπαράγεται καθώς βρίσκεται δίπλα στα σύνορα.

Εμείς ως μουσικοπολιτική συλλογικότητα, δραστηροποιούμαστε μέσα σε στέκια και καταλήψεις, στους χώρους όπου στεγαζονται οι ιδέες μας,οι ανυσηχίες μας,η πολιτική μας δράση και η μουσική μας. Δεν πρόκειται να αφήσουμε συντροφικές δομές εκτεθειμένες απέναντι στους φασίστες και το συνάφι τους. Θα σταθούμε δίπλα στους συντρόφους και τις συντρόφισσες μας και θα στηρίξουμε με όποιο τρόπο μπορούμε.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ

Sedatephobia Rap Collective

πηγή : email που λάβαμε στις 15 Οκτώβριος 18h