Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 στις 11.00

Eργαστήριο παιδικών δράσεων «Φτου Ξελεφτερία»

Επιθυμούμε να δημιουργήσουμε συνθήκες όπου τα παιδιά θα είναι σε θέση να κοινωνικοποιηθούν, να αλληλεπιδράσουν, να εκφραστούν ελεύθερα και να έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μέσα σ ένα χώρο που σημαίνει κάτι για όλους μας.

Απέχοντας από αντιλήψεις ανισότητας όλοι μαζί, ντόπιοι και μετανάστες, αγόρια και κορίτσια, επιθυμούμε μέσα από το παιχνίδι και το σεβασμό στο διπλανό μας, να ονειρευτούμε, να πειραματιστούμε, να λερωθούμε.

Στόχος μας είναι τα παιδιά μέσα σ' ένα πλαίσιο ομαδικότητας να συνεργάζονται, να συναισθάνονται, να επικοινωνούν και να βαδίζουν το ένα δίπλα στο άλλο. Το εργαστήριο παιδικών δράσεων «Φτου Ξελεφτερία» είναι μια πρωτοβουλία της Ανοιχτής Συνέλευσης Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου με σκοπό τη ψυχαγωγία, το παιχνίδι, τη χαρά, τη δημιουργικότητα και θα συντονίζεται από ανθρώπους με εμπειρία σε παιδικές δραστηριότητες.

Για να ξαναστήσουμε ένα όμορφο πυρήνα στις γειτονιές μας.

Εργαστήρι παιδικών δράσεων «φτου ξελευτερία», για παιδιά 6-12 ετών. Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και στις 3 και 17 Νοεμβρίου, ώρα 11πμ-1μμ. Στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

κάθε Κυριακή 6μμ συνέλευση στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα, askpthk.espivblogs.net

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/77028/