Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 στις 20.30

Προβολή ταινίας: Coco

Αυτή την Κυριακή έκτακτα, επειδή συμπίπτει με τη μεξικάνικη ετήσια γιορτή των νεκρών , προβάλλουμε το βραβευμένο με όσκαρ καλύτερου animation το 18', του Adrian Molina . Ένα φαντασμαγορικό ταξίδι στην καρδιά της μεξικάνικης κουλτούρας και παράδοσης .Θα έχουμε και τα απαραίτητα συνοδευτικά της ταινίας όπως νάτσος με διάφορες σάλτσες και μια μεξικάνικη παραδοσιακή συνταγή !
Υπόθεση: Ο Μιγκέλ είναι ένας 12χρονος νεαρός που αντιστέκεται στην οικογενειακή παράδοση, η οποία κρατάει για πολλές γενιές και θέλει τη μουσική να είναι απαγορευμένη. Καθώς το όνειρό του είναι να μιμηθεί το είδωλό του, τον Ερνέστο ντε Λα Κρουζ, και να γίνει και ο ίδιος μουσικός, θα επιχειρήσει να τον φέρει στον πολύχρωμο κόσμο της ετήσιας Γιορτής των Ζωντανών Νεκρών. Πάνω στην προσπάθειά του να βρει τον δρόμο του, θα γνωρίσει τον Χέκτορ, που θα τον βοηθήσει να ξεκλειδώσει την αλήθεια πίσω από την οικογένειά του, ενώ παράλληλα θα μάθει ένα μυστικό για τη γιαγιά του.
Ο χώρος θα είναι ανοικτός από τις 8 με μπίρες/ποτά, φαγητό, ποπ κορν, χαριστικό παζάρι, κινηματικό βιβλιοπωλείο. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" σε τρόφιμα μακράς διαρκείας για συντρόφισσες/ους μας που έχουν ανάγκη.

πηγή : https://www.facebook.com/events/2038118142898…