Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 στις 20.30

Προβολή Ταινίας: Quo Vado

Έκτακτη προβολή λόγω της συναυλίας της Πέμπτης στο στέκι με μια ιταλική κωμωδία η οποία σατιρίζει μεσογειακές κοινωνικές συμπεριφορές.
Υπόθεση: Ο Κέκο από μικρός ονειρευόταν να γίνει... δημόσιος υπάλληλος. Και τα καταφέρνει. Εχει φτάσει μεσήλικας κι απολαμβάνει ζωάρα: αποφεύγει να παντρευτεί, μένει με τους γονείς του και στη «δουλειά» μονιμότητα, ησυχία, αταραξία. Μέχρι που η νέα κυβέρνηση αποφασίζει να κάνει το αδιανόητο: να ξεκουνήσει τους δημοσίους υπαλλήλους από το λήθαργό τους. Ή δέχεσαι να παραιτηθείς οικειοθελώς ή σε στέλνει σε συνεχείς μεταθέσεις. Ετσι ο Κέκο βρίσκεται να γυρίζει τον κόσμο - από το Βόρειο Πόλο μέχρι την Αφρική (όπου εκεί τον συναντάμε να αφηγείται τις περιπέτειές και τα ταξίδια του σ' έναν φύλαρχο μίας αγέλης κανιβάλων). Θα αποφασίσει να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να αποχωριστεί τη θεσούλα του; Ή θα συνεχίζει να περιοδεύει πεισμωμένα;
Ο ζεστός μας χώρος θα είναι ανοικτός από τις 8 με Glühwein (ζεστό γλυκό κρασί με καρυκεύματα), μπίρες/τσίπουρο, φαγητό, ποπκόρν, χαριστικό παζάρι, κινηματικό βιβλιοπωλείο. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" σε τρόφιμα μακράς διαρκείας για συντρόφισσες/ους μας που έχουν ανάγκη.

πηγή : https://www.facebook.com/events/3869061187159…
πηγή : email που λάβαμε στις 16 Νοέμβριος 19h