Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 στις 20.30

Προβολή: Η Παρείσφρηση (BlacKkKlansman)

Νο ticket cinema στο στέκι π στα Κάτω Πατήσια! Η τελευταία ταινία του Σπάικ Λι αναφέρεται σε μια απίθανη και σοκαριστική αληθινή ιστορία όταν στις αρχές της δεκαετίας του '70 ένας Αφροαμερικανός κι ένας Εβραίος αστυνομικός από το Κολοράντο κατορθώνουν να παρεισφρήσουν στην Κου Κλουξ Κλαν!


Υπόθεση: Η ιστορία του Ρον Στάλγουορθ, ενός αφροαμερικανού αστυνομικού από το Κολοράντο, που κατάφερε με επιτυχία να διεισδύσει στην οργάνωση Ku Klux Klan της περιοχής του και να γίνει επικεφαλής της τοπικής κοινότητας. Προσποιούμενος πως είναι ρατσιστής εξτρεμιστής, ο Στάλγουορθ επικοινωνεί με την ομάδα και σύντομα γίνεται μέλος του πλέον υψηλού ιεραρχικά κύκλου της. Κατορθώνει και δημιουργεί και φιλική σχέση με το Μεγάλο Σοφό της Κουξ Κλουξ Κλαν, τον Ντέιβιντ Ντιούκ που εκτιμά την αφοσίωσή του στην προαγωγή της Λευκής Αμερικής.


Ο ζεστός μας χώρος θα είναι ανοικτός από τις 8 με Glühwein (ζεστό γλυκό κρασί με καρυκεύματα), μπίρες/τσίπουρο, φαγητό, ποπκόρν, χαριστικό παζάρι, κινηματικό βιβλιοπωλείο. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" σε τρόφιμα μακράς διαρκείας για συντρόφισσες/ους μας που έχουν ανάγκη.

πηγή : https://www.facebook.com/events/7440654192840…