Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 στις 10.00 πμ

(ακυρώνεται) Μπλοκαρισμα Εκδηλωσης Πρυτανειας Γεωπονικου

Η προγραμματισμένη τελετή αναγόρευσης του Επιτρόπου Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Phil Hogan, ως Επίτιμου Διδάκτορα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών ακυρώθηκε εκ της πρυτανείας. Οπότε η συγκέντρωση-μπλοκάρισμα που είχε καλεστεί από το Αυτοοργανωμένο Στέκι Γεωπονικού ακυρώνεται προσωρινά. Θα επανέλθουμε με εκ νέου ανακοίνωση αν ξανά προσπαθήσουν να πατήσουν το πόδι τους στο ΓΠΑ.

Αυτοοργανωμένο Στέκι Γεωπονικού


post image

Επίτιμο Διδάκτορα του Γεωπονικού θα αναγορεύσει σε ειδική τελετή ο Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Σπυρίδων Κίντζιος και ο Πρόεδρος του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας & Ανάπτυξης, Αν. Καθηγητής κ. Ευστάθιος Κλωνάρης τον επίτροπο γεωργίας κ. Φιλ Χόγκαν. (απο καθεστωτικα μεσα)

Ο εν λογω κυριος αυτη τη στιγμη διατελει Υπευθυνος Αγροτικης Πολιτικης της Ε.Ε. Παροτι λοιπον η διοικηση του Γεωπονικου τον θεωρει αξιεπαινο, για εμας ειναι ξεκαθαρα ανεπιθυμητος οπως και ολοι του συναφιου του και θα μας βρουν απεναντι τους.

Καλουμε σε αντισυγκεντρωση-μπλοκαρισμα της εκδηλωσης της πρυτανειας Γ.Π.Α. και ζηταμε τη στηριξη συντροφισσων συντροφων και αλληλεγγυου κοσμου.

Δευτερα 10/12 στις 10 το πρωι, στην κεντρικη εισοδο του Γεωπονικου

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

Α.Σ.Γ.

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1593891/