Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 στις 20.30

Προβολή Ταινίας: Τα Μυστικά της Τεχεράνης

Ένα πολύ ενδιαφέρον γερμανοαυστριακό ενήλικο animation(γυρισμένο με ηθοποιούς και «ζωγραφισμένο» κατόπιν σε υπολογιστή) με τολμηρή θεματική και ιδιαίτερα σκληρή κοινωνική κριτική, σε σκηνοθεσία Αλί Σούζαντεχ. Πέρσι όταν έκανε πρεμιέρα στην Εβδομάδα Κριτικής του Φεστιβάλ Καννών, εντυπωσίασε με την τεχνική του, την εικαστική του αρτιότητα και το βαθιά πολιτικό του μήνυμα.
Υπόθεση: Οι δρόμοι τριών γυναικών και ενός νεαρού μουσικού διασταυρώνονται όταν πέφτει η νύχτα στην Τεχεράνη, μια σύγχρονη μητρόπολη όπου το αγοραίο σεξ, τα ναρκωτικά και η διαφθορά συγκαλύπτονται από το αυταρχικό θεοκρατικό καθεστώς.
Ο ζεστός μας χώρος θα είναι ανοικτός από τις 8 με Glühwein (ζεστό γλυκό κρασί με καρυκεύματα), μπίρες/τσίπουρο, δυο επιλογές φαγητό ( σπαγγέτι με κόκκινη σάλτσα και κοτόσουπα με ολόκληρο μπούτι σε κάθε μερίδα ) , ποπκόρν, χαριστικό παζάρι, κινηματικό βιβλιοπωλείο. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" σε τρόφιμα μακράς διαρκείας για συντρόφισσες/ους μας που έχουν ανάγκη.

πηγή : https://www.facebook.com/events/7409474262731…
πηγή : email που λάβαμε στις 17 Δεκέμβριος 22h