Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 στις 20.30

No ticket cinema : Tangerine

Υπόθεση: Είναι παραμονή Χριστουγέννων, όταν η Σιν-Ντι, μία τραβεστί που έχει μόλις βγει από την ολιγοήμερη παραμονή της στη «στενή», συναντά την κολλητή της, Αλεξάνδρα. Η τελευταία της μαρτυρά τη φήμη που κυκλοφορεί στην πιάτσα πως ενόσω ήταν φυλακισμένη, ο φίλος και προαγωγός της την απατούσε. Αποφασισμένη να μην αφήσει την προδοσία αναπάντητη, η Σιν-Ντι θα σύρει τη φίλη της στους δρόμους του Λος Άντζελες, και δε θα ησυχάσει αν δε βρει τον άντρα που της ράγισε την καρδιά.
Η ταινία που προκάλεσε έκρηξη ενθουσιασμού στο Σάντανς και χαιρετίστηκε από την κριτική ως ένα από τα σημαντικότερα και πλέον πρωτοπόρα αμερικανικά φιλμ της χρονιάς, γυρίστηκε εξολοκλήρου σε iPhone 5s . Αυθεντικά κινηματογραφικό στην αίσθηση και κινούμενο σε αμείωτα δαιμονιώδεις ρυθμούς ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα, το «Tangerine» αποτελεί μία πέρα ως πέρα ευρηματική, τρυφερή και απαλλαγμένη από κάθε έννοια προκατάληψης ματιά στον κόσμο των τρανσέξουαλ.
Ο ζεστός μας χώρος θα είναι ανοικτός από τις 8.00 με Glühwein (ζεστό γλυκό κρασί με μπαχαρικά), μπίρες/τσίπουρο, ποπκόρν, χαριστικό παζάρι και μίνι κινηματικό βιβλιοπωλείο. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" με τρόφιμα μακράς διαρκείας για την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος".

πηγή : https://www.facebook.com/events/2350587707790…
πηγή : email που λάβαμε στις 17 Φεβρουάριος 18h