Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 στις 19.30

Νέα σύσκεψη σε σχέση με την εργατική διαδήλωση της 16ης Φλεβάρη 2019

Τη Δευτέρα 4 Μάρτη στις 7.30μμ ακριβώς προχωράμε σε νέα σύσκεψη σε σχέση με την εργατική διαδήλωση της 16ης Φλεβάρη 2019 στο κέντρο της Αθήνας (βλ. κι εδώ) και τη συνέχεια της κοινής, οριζόντια συντονισμένης και οργανωμένης από τα κάτω δράσης μας. Η σύσκεψη θα γίνει και πάλι στα γραφεία των ΣΥΒΧΨΑ, ΣΒΕΜΚΟ & ΣΕΦΚ (Λόντου 6, Εξάρχεια) και είναι ανοιχτή σε όσους και όσες στήριξαν-συμμετείχαν στην εν λόγω εργατική διαδήλωση ή/και ενδιαφέρονται για τη συνέχεια της όλης αυτής κίνησης.

Σημειώνουμε ότι ήδη από το απόγευμα της 16ης Φλεβάρη είχε δημοσιευτεί κοινή ανακοίνωση-ενημέρωση των σωματείων που διοργάνωναν την εργατική διαδήλωση με βασική αναφορά και στο φραγμό των δυνάμεων καταστολής που συναντήσαμε στην είσοδο της Ερμού, πάνω στην οποία είχαμε σκοπό να κινηθούμε μέχρι το Μοναστηράκι.

Διεκδικούμε αυξήσεις σε μισθούς - αμοιβές και Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας σύμφωνα με τις ανάγκες μας.

Εναντιωνόμαστε στις απολύσεις, την εργοδοτική και την κρατική τρομοκρατία.

Να δώσουμε μια δυναμική συνέχεια στους κοινούς αγώνες μας για τα εργατικά συμφέροντα και δικαιώματα, για τις ανάγκες, τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας.

Επίσης:

Ενημέρωση για την οργάνωση της εργατικής διαδήλωσης του Σαββάτου 16 Φλεβάρη 2019 [τα εργατικά σωματεία που συμμετείχαν και οι σχετικές ανακοινώσεις τους]

Η κοινή ανακοίνωση των 5 σωματείων που συνυπέγραφαν και την αφίσα της διαδήλωσης

[Περισσότερες φωτογραφίες βρίσκονται κι ΕΔΩ]

πηγή : https://bookworker.wordpress.com/2019/02/28/s…