Σάββατο 6 Απριλίου 2019 στις 17.00

Pukefest

Το πρώτο Pukefest είναι γεγονός!

"Ένα φεστιβάλ που σίγουρα θα θυμάστε για ώρες" Metal Hammer Μαρτίου

Ελάτε μαζί μας στις 6 Απρίλη στην Νομική να περάσουμε μια ημέρα γεμάτη τρέλες, παιχνίδια και μουσική για όλη την οικογένεια παρέα με την ομάδα του αγαπημένου Puke Soup. Στον χώρο θα υπάρχουν distro και fanzines ενώ από νωρίς θα λειτουργήσει συλλογική vegan κουζίνα με ελεύθερη συνεισφορά. Καλούμε όποιο θέλει να φέρει τις νοστιμιές του/της(όχι ζώα ή παράγωγα τους 🐷🐧)

Τα έσοδα του live θα πάνε για την κάλυψη των εξόδων των μπαντών που έρχονται να μας διασκεδάσουν από μακρινούς και βάρβαρους τόπους, χωρίς να ξεχνιέται και η οικονομική ενίσχυση τούτης της ομάδας, ώστε στο μέλλον να γίνουν καλύτερα και μεγαλύτερα εγχειρήματα. Δεν θα θελαμε να πιστολιάσουμε τον ήχο για αυτό και λέμε ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!

Tέλος, οποιαδηποτε σεξιστικη ομοφοβικη τρανσφοβικη συμπεριφορα θα αντιμετωπιζετε αναλογως 😉

_______________________

μαζί με :

EKRIXI (London)
ΤΑ Στούκας
ΦΡΙΚΗ
Sardanapalm Death (Πάτρα)
I Want the Moon
kolonaki SS (Κολωνάκι)
konepistooli
ÄDRÄLLÄ (Καρδίτσα)
frikeerne
PARABOLA
( +quests, ελάτε από νωρίς για να προλάβετε το σετ !! )

_____________________

Λίγα λόγια για μας,

To Puke Soup είναι ένα zine που αποτελεί μια συλλογική απόπειρα έκφρασης, σκέψεων, ιδεών, καλαμπουριών και ανησυχιών, που σχετίζεται κυρίως με την αυτοοργανωμένη DIY πανκ σκηνή στον Ελλαδικό χώρο, από άτομα που την περιτριγυρίζουν. Είμαστε μια παρέα που λειτουργεί σε μια οριζόντια, αντιεραρχική δομή. Το zine αυτό δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα και προάγει την αντιεμπορευματικότητα γιαυτό διανέμεται χωρίς αντίτιμο, δηλαδή με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά για την κάλυψη των εξόδων του(αν στο πουλήσανε σε κλέψανε). Το πανκ για εμάς δεν είναι μόνο μουσική, γιαυτό το zine ασχολείται με την ευρύτερη έννοια της τέχνης όπως εμείς τη αντιλαμβανόμαστε, την επιβίωση στη σύγχρονη αστική σαπίλα και την καφρίλα. Όλα αυτά στα πλαίσια μιας κοινωνικοπολιτικής τοποθέτησης, αναζωπυρώνοντας το πανκ και το πολιτικό του χαρακτήρα.

πηγή : https://www.facebook.com/events/2282749148663…
πηγή : email που λάβαμε στις 4 Μάρτιος 23h