Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 στις 21.00

No ticket cinema στη ταρατσα - H Συνταγή της Πωλέτ

Ζώντας στα παρισινά προάστια, η Πολέτ γίνεται καθημερινά μάρτυρας της διακίνησης ναρκωτικών που ανθεί στην γειτονιά της. Χωρίς να τα φέρνει βόλτα με την πενιχρή σύνταξή της και διαθέτοντας ακόμη κοφτερό εμπορικό ένστικτο, η υπεράνω υποψίας γιαγιά θα πέσει με τα μούτρα στην επικερδή αγοραπωλησία κάνναβης αλλά και στην παραγωγή γλυκισμάτων πλουσίων σε θερμίδες και τετραϋδροκανναβινόλη!

Το ανάλαφρο αυτό φιλμ προσφέρει με γενναιοδωρία, χιούμορ και ευθύβολα κοινωνικά σχόλια σε ισόποσες δόσεις . Οι δευτερεύοντες χαρακτήρες, με κορυφαίες τις τρεις εξίσου ηλικιωμένες φίλες , δίνουν έναν ακόμα πιο απολαυστικό τόνο, καθώς η εικόνα τεσσάρων γιαγιάδων που φτιάχνουν χασισοκέικ, προκαλεί αυτόματη ευθυμία ακόμα και στους πιο δύσκαμπτους. Το σενάριο εκμεταλλεύεται σωστά τις φόρμουλες και τη δομή της mainstream αμερικάνικης κωμωδίας, εμπλουτίζοντας τη με τις αρετές και την φινέτσα του γαλλικού σινεμά. Το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρά ψυχαγωγικό, αλλά διόλου ευτελές κινηματογραφικό δίωρο .

Το δροσερό στέκι μας θα είναι ανοικτό από τις 8.30 με μπίρες/τσίπουρο/κρασί, ποπ κορν, σνακς, σπιτικό παγωτό κ.α . Υπάρχει μόνιμα πάγκος προϊόντων της ΒΙΟ.ΜΕ.

Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" με τρόφιμα μακράς διαρκείας για την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος" .

πηγή : https://www.facebook.com/events/2295483287371…
πηγή : email που λάβαμε στις 6 Ιούλιος 20h