Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 στις 19.00

Κλείνουμε 3 Χρόνια - Οργανώνουμε τον 4ο

Μπαίνοντας στην 4η περίοδο λειτουργίας του το στέκι "π", καλεί όλους τους παλιούς και νέους φίλους του, σε μια μεγάλη ανοιχτή συνέλευση την ερχόμενη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, στις 19.00 μ.μ. με θέμα τον προγραμματισμό και τις δραστηριότητες που θα βρουν στέγη στο στέκι μας φέτος.

Παραμένουμε σταθεροί στον αρχικό μας στόχο. Ο χώρος αυτός να είναι ανοιχτός και φιλόξενος προκειμένου να στεγάσει διεκδικήσεις σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο, δομές αλληλεγγύης και πολιτιστικές δράσεις.

Να χωράει όσους αντιστέκονται στον ρατσισμό, τον φασισμό, το σεξισμό και τις μνημονιακές πολιτικές και να προσφέρει ένα πεδίο δράσης σε όσους θέλουν να οργανώσουν και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους σε πρόσφυγες, άνεργους, φτωχούς, να δημιουργήσουν οποιαδήποτε δομή δωρεάν παροχής μαθημάτων, να οργανώσουν καλλιτεχνικές προσπάθειες ή να παρουσιάσουν έργα τους, να δημιουργήσουν ομάδες υποστήριξης κάθε είδους για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, να βρουν ένα χώρο για τις συναντήσεις τους.

Δραστηριότητες που είχαμε ξεκινήσει προηγούμενες χρονιές, όπως τα μαθήματα κιθάρας, η ομάδα ψυχοθεραπείας, το μέταλ μπαρ, το εργαστήριο κοινωνιοθεραπείας, το no ticket cinema, συνεχίζονται και υπάρχει δυνατότητα στέγασης πολλών ακόμα.

Όσοι/ες έχετε ιδέες και θέλετε να συμμετέχετε στο εγχείρημα είστε ευπρόσδεκτοι και απαραίτητοι!

Ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή στις 7.00 μ.μ., να τα πούμε από κοντά...

πηγή : email που λάβαμε στις 22 Σεπτέμβριος 14h