Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 στις 20.30

No ticket cinema - Revenge

Τρεις πλούσιοι, παντρεμένοι άνδρες συναντιούνται για το ετήσιο, καθιερωμένο κυνήγι τους στην έρημο. Μόνο που αυτήν τη φορά, ο ένας θα φέρει μαζί και την ερωμένη του, μια σέξι «Λολίτα» που θα προκαλέσει γρήγορα το ενδιαφέρον των άλλων δύο. Τα πράγματα θα βγουν εκτός ελέγχου όταν οι τρεις άνδρες εκμεταλλεύονται τη νεαρή κοπέλα και την εγκαταλείπουν στην κόλαση της ερήμου, θεωρώντας τη νεκρή. Διψασμένη για εκδίκηση, εκείνη θα επιστρέψει για ανελέητο και αιματηρό ανθρωποκυνηγητό.
Άψογο splatter θρίλερ αγωνίας, ιστορία εκδίκησης με όρους exploitation , φοβερή φωτογραφία και γύρισμα, γερές δόσεις από αίμα.Εκεί που ξεχωρίζει είναι στην αισθητική και το στυλ. Ο φωτογράφος Robrecht Heyvaert χρησιμοποιεί υψηλό κοντράστ μαζί με έντονα χρώματα στην αρχή, κάτι που ταιριάζει απόλυτα στην πρότερη αθωότητα της Λολίτας μας και στο ερημικό τοπίο. Πάρτι έκανε φυσικά και το καλλιτεχνικό τμήμα της ταινίας, με τους κουβάδες αίμα και τη μεταμόρφωση της πρωταγωνίστριας σε φονική μηχανή .
Το στέκι μας θα είναι ανοικτό από τις 8.00 με μπίρες/τσίπουρο/κρασί, ποπ κορν, σνακς, σπιτικό παγωτό κ.α . Υπάρχει μόνιμα πάγκος προϊόντων της ΒΙΟ.ΜΕ.
Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" με τρόφιμα μακράς διαρκείας για την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος" .

πηγή : https://www.facebook.com/events/5569799717447…
πηγή : email που λάβαμε στις 9 Νοέμβριος 19h