Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 στις 20.30

No ticket cinema - Με Λένε Dolemite

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Έντι Μέρφι υποδύεται τον άνθρωπο-θρύλο Ρούντι Ρέι Μουρ, έναν πρωτοπόρο της κωμωδίας και της ραπ που διέψευσε τους επικριτές του με το ξεκαρδιστικόυ κουνγκ φου alter ego του, Dolemite, που αναδείχτηκε σε φαινόμενο για τη μαύρη κουλτούρα της δεκαετίας του '70.
Βασισμένο στην πραγματική ιστορία του Rudy Ray Moore, μιας προσωπικότητας από την χρυσή εποχή των Blaxploitation ταινιών στα '70s, το «Dolemite is my Name» είναι μια πρώτης τάξεως επιστροφή του Μέρφι, τόσο μπροστά από τον φακό όσο και στη θέση του παραγωγού.
Περιτριγυρισμένος από μια αφρόκρεμα Αφροαμερικανών ηθοποιών, όπως ο Γουέσλεϊ Σνάιπς (Blade) σε έναν απολαυστικό ρόλο, ο Κρεγκ Ρόμπινσον (Brooklyn Nine-Nine) και ο Κίγκαν-Μάικλ Κι και με cameos από ράπερ όπως ο T.I. και ο Snoop Dogg, o Μέρφι καταθέτει εδώ μία από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας του.
Το στέκι μας θα είναι ανοικτό από τις 8.00 με μπίρες/τσίπουρο/κρασί, ποπ κορν, σνακς, σπιτικό παγωτό κ.α . Υπάρχει μόνιμα πάγκος προϊόντων της ΒΙΟ.ΜΕ.
Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" με τρόφιμα μακράς διαρκείας για την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος"

πηγή : https://www.facebook.com/events/5004298341653…
πηγή : email που λάβαμε στις 16 Νοέμβριος 20h