Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019 στις 18.00

2πλή προβολή και σοκολατένια συλλογική κουζίνα

Την Πέμπτη 26/12 η κινηματογραφική ομάδα της λέσχης θα πραγματοποιήσει δύο προβολές ταινιών. Ξεκινάμε στις 18:00 με το "Chocolat" και συνεχίζουμε στις με το "O Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας" ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχει στο χώρο τραπέζι με σοκαλατένια γλυκά και χαλαρό μπαρ. Γλυκές προσφορές καλοδεχούμενες.


Πληροφορίες ταινιών:

Chocolat

Κομεντί 2000 | Έγχρ. | Διάρκεια: 121′

Αγγλο-αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Λάσε Χάλστρομ με τους: Ζιλιέτ Μπινός, Τζόνι Ντεπ, Λένα Ολιν, Τζούντι Nτεντς, Κάρι Αν Μος, Πέτερ Στορμάρε, Λέσλι Καρόν
Ένα παραδοσιακό γαλλικό χωριό αναστατώνεται από την άφιξη μιας μυστηριώδους γυναίκας. H σοκολατερί της γίνεται αιτία να ξυπνήσουν κρυφές ορέξεις και πόθοι στους μέχρι τότε συντηρητικούς και καταπιεσμένους κατοίκους, κάτι που προκαλεί την έχθρα του δημάρχου, στυλοβάτη της παραδοσιακής ηθικής.

Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας

Φαντασίας 2005 | Έγχρ. | Διάρκεια: 115′

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον με τους: Τζόνι Ντεπ, Φρέντι Χάιμορ, Ντέιβιντ Κέλι, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ

Ο Τσάρλι, ένα πάμπτωχο αγόρι, μαζί με τον παππού του Τζο, είναι ένα από τα πέντε τυχερά παιδιά που κερδίζουν το δικαίωμα να επισκεφτούν το εργοστάσιο σοκολάτας του εκκεντρικού Γουίλι Γουόνκα, ο οποίος είχε 15 χρόνια να κάνει την όποια δημόσια εμφάνιση. Η ξενάγηση στο θαυμαστό εργαστήριο σοκαλατοποιίας αποδεικνύεται μια αληθινή δοκιμασία, μια περιπέτεια όπου κάθε παιδί φανερώνει τα ελαττώματα και τις αρετές του.

πηγή : http://ydragogeio.gr/willi-wonka-chocolat-26-…