Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 στις 20.30

No ticket cinema π - Ο δράκουλας των Εξαρχείων

Τιμαμε τη ζωη και το εργο του Τζίμη Πανούση προβάλλοντας αυτη την καλτ πολιτικοκοινωνική σάτιρα ( της οποίας έγραψε το σενάριο και πρωταγωνίστησε ) και σκηνοθετησε ο Νίκος Ζερβός .
Ενας σοφιστικέ και ιντελεκτουάλ ορθοπεδικός ο Βίκτωρ Παπαδόπουλος (Κ. Τζούμας) «μετακομίζει» από τα Καρπάθια στα Εξάρχεια, μαζί με την κόρη του (Ι. Μαυράκη) και τους δύο βοηθούς του (Τζ. Βαβούρας και Β. Κοτρώνης) . Η αποστολή του είναι να δημιουργήσει το καλύτερο μουσικό συγκρότημα (τις Μουσικές Ταξιαρχίες) και για να το καταφέρει αυτό αποσπά και επανασυνθέτει μέλη από νεκρούς μουσικούς. Οργισμένοι απο την τυμβωρυχία οι πεθαμένοι οργανώνουν επανάσταση για αυτή την ασέβεια και καπήλευση, με αρχηγό των ζόμπι, το Χαμένο Ανθυπολοχαγό της Αλβανίας (Α. Καφετζόπουλος).
Το ζεστό στέκι μας θα είναι ανοικτό από τις 8.00 με ζεστό κρασί με μπαχαρικά , ποπ κορν κ.α . Υπάρχει μόνιμα πάγκος προϊόντων της ΒΙΟ.ΜΕ.
Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" με τρόφιμα μακράς διαρκείας για την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος" .Για τους Κουρδους πρόσφυγες στο Λαύριο συλλέγουμε ρύζι , φασόλια και πλιγούρι .

πηγή : https://www.facebook.com/events/2492888337507…
πηγή : email που λάβαμε στις 4 Ιανουάριος 20h