Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 στις 9.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Αντιφασιστική συγκέντρωση

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΓΕΝΑΡΗ 9πμ, ΕΦΕΤΕΙΟ (Αλεξάνδρας και Λουκάρεως)

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ

2020 01 08 Antifasistiki Diki LORES

Την Τετάρτη 8 Γενάρη συγκεντρωνόμαστε όλες και όλοι στο Εφετείο στη συνεδρίαση της δίκης της Χρυσής Αυγής, στην πρώτη συνεδρίαση μετά την εισαγγελική πρόταση-ξέπλυμα για τους νεοναζί.

Είναι μια πρόταση σκανδαλώδης που υποστηρίζει την απαλλαγή των νεοναζί της Χρυσής Αυγής από την κατηγορία της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση συγκαλύπτοντας τις δολοφονικές τους επιθέσεις. Για τη δολοφονία Φύσσα προτείνει την καταδίκη του Ρουπακιά αλλά απαλλάσσει όλους τους συνεργούς του τάγματος εφόδου που ξεκίνησε από τα γραφεία της ναζιστικής συμμορίας της Νίκαιας, αλλά και την ηγεσία της ΧΑ αδιαφορώντας για τα συντριπτικά στοιχεία με τις επικοινωνίες των μελών με Λαγό και Μιχαλολιάκο.

Αντίστοιχα ρίχνει στα μαλακά τους χρυσαυγίτες για την βάρβαρη δολοφονική επίθεση σε βάρος των Αιγυπτίων αλιεργατών με την μετατροπή της κατηγορίας απο απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη! Στην ίδια μεθόδευση υποβάθμισης των κατηγοριών προχώρησε και για τις δολοφονικές επιθέσεις κατα των κομμουνιστών συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ.

Η εισαγγελέας με την πρότασή της έδωσε συγχωροχάρτι για τα εγκλήματα τους. Όχι μόνο δεχτηκε όλους τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων, αλλά υπερέβη ακόμα και την υπερασπιστική τους γραμμή. 5 χρόνια αποδεικτική διαδικασία με τεράστιο όγκο υλικού, σβήστηκε και διαστρεβλώθηκε.

Μέσα σε μια περίοδο κλιμάκωσης της ρατσιστικής πολιτικής και εθνικιστικής προπαγάνδας από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι ακόμα σημαντικότερη η μάχη ώστε να μην γυρίσουμε πίσω στην περίοδο ασυλίας που είχαν οι νεοναζί με την κάλυψη της αστυνομίας και των δικαστηρίων να οργανώνουν τάγματα εφόδου στις γειτονιές με δολοφονικές επιθέσεις και πογκρόμ σε μετανάστες και αντιφασίστες.

Το αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα έδωσε μάχες και κέρδισε να φτάσουν οι νεοναζί στη δίκη, να κλείσουν τα γραφεία-ορμητήρια επιθέσεων και τελικά να μείνουν εκτός Βουλής. Συνεχίζουμε από τις 8 Γενάρη, που ξεκινούν οι αγορεύσεις των δικηγόρων της πολιτικής αγωγής, και στις υπόλοιπες συνεδριάσεις του δικαστηρίου με μαζικές συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο και στο ακροατήριο της δίκης μέχρι να μπουν φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί. 336 καλλιτέχνες της Hip Hop σκηνής ενώνονται και μας καλούν να δώσουμε αυτή τη μάχη.

Στις 17 Γενάρη, 6 χρόνια από τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν, διαδηλώνουμε στα Πετράλωνα, 6μμ στην πλατεία Μερκούρη.

Κλιμακώνουμε αντιφασιστικά και αντιρατσιστικά συντονισμένοι με το διεθνές κίνημα με τη μεγάλη διαδήλωση στις 21 Μάρτη, 3μμ στην Ομόνοια.

- Επόμενες δικάσιμοι Εφετείο 9,14,15,17,20-24,28-30 Γενάρη

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

πηγή : http://www.antiracismfascism.org/index.php/26…


Kάλεσμα για τη συγκέντρωση στο εφετείο αύριο 8 Γενάρη στις 9 πμ.

Καταδίκη των νεοΝΑΖΙ δολοφόνων της Χρυσής Αυγής.

Όχι στην εισαγγελική πρόταση ξέπλυμα της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή

Στη φυλακή φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί

Καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και φυλάκιση των εγκληματιών, στελεχών της. Ο λαός με τους αγώνες του δεν θα επιτρέψει στο βαθύ κράτος να αθωώσει τους ναζιστές δολοφόνους της εγκληματικής οργάνωσης Χ. Αυγή. Όπως μέχρι τώρα, έτσι κι από εδώ και πέρα είμαστε αποφασισμένοι μαζί με το εργατικό και το λαϊκό κίνημα να τσακίσουμε τον φασισμό, να μην του επιτρέψουμε να σηκώσει κεφάλι. Οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των δολοφονιών των Παύλου Φύσσα και Σαχζάτ Λουκμάν, των δολοφονικών επιθέσεων σε συνδικαλιστές και μετανάστες και σε στέκια, πρέπει να καταδικαστούν σε ισόβια. Κανένα ελαφρυντικό για τους δολοφόνους.

Όλοι στις 8 του Γενάρη στο εφετείο Αλεξάνδρας και Λουκάρεως), στις 9 πμ για να καταγγείλουμε την πρόταση της εισαγγελέως για αθώωση των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής και το ξέπλυμα της εγκληματικής οργάνωσης.

ΕΕΚ, ναρ ΓΙΑ ΤΗΝ Κομμουνιστική Απελευθέρωση, νΚΑ, ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΟΚΔΕ Σπάρτακος

πηγή : http://www.antinazizone.gr/2020/01/k-8-9.html