Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 στις 9.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Κάλεσμα αλληλεγγύης για την οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

Κάλεσμα αλληλεγγύης στα δικαστήρια της Ευελπίδων για την οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

Κάλεσμα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για την συντρόφισσα Μυρτώ Σ.

Την Παρασκευή 8/11/2019 γύρω στις 7:00 μ.μ., 20 κουκουλοφόροι της "αντιτρομοκρατικής" και 2 διμοιρίες ΜΑΤ εισβάλλουν στο σπίτι της συντρόφισσας Μυρτούς Σ. Η έρευνα διεξάγεται μέχρι της 1:00 μετά τα μεσάνυχτα, στο πλαίσιο της "τρομο"έρευνας για την οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα". Η συντρόφισσα συλλαμβάνεται το πρωί του Σαββάτου, 9/11/2019 και οδηγείται στον 12ο της ΓΑΔΑ, από το σπίτι συγγενικού της προσώπου, στο οποίο, ΔΑΕΕΒ και εισαγγελέας αμέσως μετά την σύλληψη, διεξάγουν 2η έρευνα.

Στις 10/11/2019, οδηγείται στον εισαγγελέα στα δικαστήρια της Ευελπίδων από κουκουλοφόρους με οπλοπολυβόλα, ενώ κατηγορείται για πλημμελήματα. Η ειδική μεταχείρηση οφείλεται - όπως της εξηγήθηκε - στο ότι θεωρείται 3η συλληφθείσα στην υπόθεση εξάρθρωσης της "τρομοκρατικής" οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» για την οποία κατηγορούνται επίσης, ο αναρχικός Βαγγέλης Σταθόπουλος και ο καταζητούμενος - αναρχικός Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης.

Την επόμενη μέρα, με την ίδια - ειδική μεταχείρηση από την ΔΑΕΕΒ, οδηγείται ξανά στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να δικαστεί από τριμελές πλημμελειοδικείο. Η δίκη αναβάλλεται για τις 25/11/2019 και σ' αυτή την συνεδρίαση η δίκη παίρνει για 2η φορά αναβολή για τις 23/1/2020.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης για την συντρόφισσα Μυρτώ Σ. την Πέμπτη 23 Γενάρη 2020 - 9:00 π.μ. στα δικαστήρια Ευελπίδων - Κτίριο 7 - Αίθουσα 2.

- Κανένας σύντροφος και καμία σύντροφισσα μόνος/η στα χέρια του κράτους.

Υ.Γ.: Από τις 8 Νοέμβρη 2019 μέχρι σήμερα, έχουν γίνει προσαγωγές και απαγωγές, εισβολές και πλιάτσικο σε σπίτια αναρχικών/συντρόφων που υποβάλλονται σε πολύωρες ανακρίσεις - στοχοποίηση συγγενικών και φιλικών σχέσεων - στοχοποίηση της κατάληψης των «Προσφυγικών» - εκκενώση πολιτικής/μεταναστευτικής κατάληψης «GARE» (εντασσόμενη και στην ευρύτερη στόχευση καταστολής των καταλήψεων από το κράτος) για την υπόθεση της "τρομοκρατικής" οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Συνέλευση καταλήψεων, συλλογικοτήτων, διεθνιστών/ριών, μεταναστών/ριων, αλληλέγγυων

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1602685/


Αλληλεγγύη με τη συντρόφισσα Μ.Σ. - Συγκέντρωση Ευελπίδων -9πμ

Στις 23/1 δικάζεται η συντρόφισσα Μ.Σ. για τις κατηγορίες της οπλοκατοχής που της φορτώθηκαν εκδικητικά στα πλαίσια της κατασταλτικής επιχείρησης για την εξάρθρωση της οργάνωσης Επαναστατική Αυτοάμυνα.

"Από τις 8 Νοέμβρη έχει ξεκινήσει μια 'αντι'τρομοκρατική επιχείρηση από το κράτος εναντίον αναρχικών...Στα πλαίσια αυτού του νέου κυνηγητού απάγονται σύντροφοι και συντρόφισσες, και γίνονται έφοδοι σε σπίτια αγωνιστών/αγωνιστριών και όχι μόνο...Υπερασπιζόμαστε τον αγώνα ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο, τις κοινότητές μας, τις συντροφικές σχέσεις που δομούνται πάνω στα πολιτικά χαρακτηριστικά της αλληλεγγύης, την ισότητα και τον αγώνα για ελέυθερία ως την επανάσταση!"

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ - Κτίριο 7, αιθ. 2

Πέμπτη 23 Γενάρη 2020 - 9πμ

Την ίδια μέρα δικάζονται οι συλληφθέντες από την εκκένωση της ανακατάληψης της Ματρώζου στο Κουκάκι, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάβατο. Στηρίζουμε τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες. Αλληλεγγύη με τις καταλήψεις. Το δίκιο το έχουν οι καταληψίες και όχι οι μπατσοι κ' οι ιδιοκτήτες!

Συνέλευση εναντια στην κρατική τρομοκρατία σε αλληλεγγύη με τους αγωνιστές που κατηγορούνται για την υπόθεση της Επαναστατικής Αυτοάμυνας

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/81587/