Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 στις 20.30

No ticket cinema π - I Think We Are Alone Now

Ο Del είναι μόνος στον κόσμο. Μετά την εξολόθρευση του ανθρώπινου γένους, ζει στη μικρή του κενή πόλη, με την μοναξιά του και την ουτοπία που μεθοδικά δημιούργησε για τον εαυτό του - έως ότου ανακαλυφθεί από τη Grace , μια παρεισακτος της οποίας η ιστορία και τα κίνητρα είναι σκοτεινά. Ακόμη χειρότερα, θέλει να μείνει.

Πολυάριθμες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές διερευνούν τι συμβαίνει στους ανθρώπους όταν η τάξη και η δομή της κοινωνίας καταρρέουν γύρω τους. Η σκηνοθέτης Reed Morano (The Handmaid's Tale) μπαίνει σε αυτό το σκηνικό λέγοντας την ιστορία ενός ανθρώπου (Παιχνίδι των Θρόνων 'Peter Dinklage) ο οποίος απολαμβάνει ευχαριστημένος οτι ειναι ο μόνος επιζών έως ότου ξαφνιαστει από την εμφάνιση μιας νεαρής γυναίκας (Elle Fanning).

Αλλά η Morano και ο σεναριογράφος Mike Makowsky δεν ενδιαφέρονται για περίπλοκη πλοκή ή για να αποκαλύψουν το μυστήριο του τι προκάλεσε τον κόσμο να καταρρεύσει. Φτιάξανε ένα ατμοσφαιρικό ποίημα για ταινία , λέγοντας την ιστορία της με πλούσια, ζωντανή απεικόνιση και ήσυχες, εκλεπτυσμένες παραστάσεις. Είναι ένα όμορφος διαλογισμός για τη μοναξιά και τα τείχη που βάζουμε για να αντιμετωπίσουμε τη θλίψη και την απώλεια.Ο Ντίνκλατζ και η Φάνιν βγάζουν μια απίστευτη χημεία μεταξύ τους, με τις ερμηνείες να έρχονται και να χτίζουν πάνω στους χαρακτήρες τους.

Το ζεστό στέκι μας θα είναι ανοικτό από τις 8.00 με ζεστό κρασί με μπαχαρικά , ποπ κορν κ.α . Υπάρχει μόνιμα πάγκος προϊόντων της ΒΙΟ.ΜΕ. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" με τρόφιμα μακράς διαρκείας για την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος" .Για τους Κουρδους πρόσφυγες στο Λαύριο συλλέγουμε ρύζι , φασόλια και πλιγούρι .

πηγή : email που λάβαμε στις 22 Φεβρουάριος 16h