Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 στις 21.00

No ticket θερινό σινεμά: Κακή εκπαίδευση

Ο Frank (Hugh Jackman), ο διευθυντής ενός σχολείου και η οικονομική διευθύντρια του Pam (Allison Janney), έχουν καταφέρει να βελτιώσουν σημαντικά την εικόνα του σχολείου Roslyn. Ο Frank, πάντοτε άψογα ντυμένος και κουρεμένος, είναι λάτρης των θετικών μηνυμάτων, είτε σαν εκπρόσωπος της κοινότητας, είτε στο γραφείο με τους μαθητές και τους γονείς τους. Απ΄ ότι φαίνεται ο Frank δεν μπορεί να κάνει λάθος. Μέχρι της στιγμή που μια φοιτήτρια αποφασίζει να ψάξει βαθιά σε κάποιες αναφορές εξόδων και να αποκαλύψει μια απάτη κατάχρησης επικών διαστάσεων, που εχει επινοήσει ο Frank με μια περίτεχνη συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας κάθε διαθέσιμο μέσο.
Πολυεπίπεδη ταινία χωρίς φλυαρίες ή ηθικολογίες , με έναν καταπληκτικό Hugh Jackman ο οποίος δίνει μια από τις κορυφαίες ερμηνείες του .Χωρίς υπερβολές και περιττές εξάρσεις αλλά με εξαιρετικά δουλεμένο σενάριο και διαλόγους με πολύ καλή σκηνοθεσία .
Τηρώντας ολα τα μέτρα ασφαλείας ( μάσκες,γάντια ,αποστάσεις) το δροσερό στέκι μας θα είναι ανοικτό από τις 8.30 με μπύρες κρασί , ποπ κορν κ.α . Υπάρχει μόνιμα πάγκος προϊόντων της ΒΙΟ.ΜΕ. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" με τρόφιμα για την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος" και για την συλλογική κουζίνα el-Che(f) .Για τους Κουρδους πρόσφυγες στο Λαύριο συλλέγουμε ρύζι , φασόλια και πλιγούρι , λάδι .


πηγή : email που λάβαμε στις 17 Ιουνίου 14h