Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 στις 19.00

2 καλέσματα : 1 2

Σταμάτα την κλοπή των αφεντικών - συζήτηση με δικηγόρο

Η εκδήλωση: " Σταμάτα την κλοπή των αφεντικών - Συζήτηση με δικηγόρο", αναβάλλεται για την άλλη Τετάρτη (1/7) στις 19:00!

πηγή : https://el-gr.facebook.com/pages/category/Lab…


ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 24/6 ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΣΑΜΠΟ (ΓΚΑΡΜΠΟΛΑ 4, ΜΠΙΤ ΜΠΑΖΑΡ)

Τους τελευταίους μήνες, κράτος και αφεντικά φαίνεται να βρήκαν στην πανδημία του Sars-cov-2 την τέλεια αφορμή έτσι ώστε να υποβαθμίσουν κι άλλο τις ζωές των εργατών, να καταστείλουν την όποια εργατική αντίσταση ορθώνεται απέναντί τους και να εισβάλλουν ακόμα περισσότερο στην ιδιωτική ζωή των εργαζομένων.

Προσπαθώντας να παρουσιάσει προς τα έξω ένα κοινωνικό πρόσωπο μιας κυβέρνησης που θέλει να προστατέψει τον ''απλό κόσμο'' , παρέχοντάς του αστεία επιδόματα ως κάποιου είδους χάρη, το κράτος συνεχίζει να κάνει πλάτες στα μεγάλα αφεντικά της χώρας δίνοντάς τους συνεχώς καινούργιες παροχές και βγάζοντάς τους από τη δύσκολη θέση. Όλα αυτά, έχουν έναν και μοναδικό σκοπό, να πληρώσουμε και αυτήν την κρίση, εμείς, οι εργάτριες και οι εργάτες.

Για να μην γίνει κάτι τέτοιο, είναι πολύ σημαντικό οι εργαζόμενοι, οι εργαζόμενες, οι άνεργοι/ες , οι φοιτητές/ριες και η εργατική τάξη γενικότερα, να θέσει ως πρωταρχικό στόχο την οργάνωση στη βάση και σε εργατικά σωματεία, έτσι ώστε να δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις σε όσους έχουν βαλθεί να την καταστρέψουν τόσο οικονομικά, όσο και σε άλλους τομείς.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΕΣΕ Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί την ερχόμενη Τετάρτη (24/6) στις 7 το απόγευμα, μια εκδήλωση - συζήτηση με δικηγόρο, όπου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τρέχοντα σημαντικά εργατικά ζητήματα καθώς και για τις αλλαγές που αναμένονται στο εργατικό τοπίο με αφορμή τον Covid - 19.

ΕΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

πηγή : email που λάβαμε στις 22 Ιουνίου 14h