Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 στις 21.00

No ticket θερινο στο π - Little Miss Sunshine

Υπόθεση: Οι Χούβερ, μία δυσλειτουργική, εκκεντρική και πολύ συμπαθητική οικογένεια, αποφασίζουν να συμμετάσχουν πάση θυσία στα παιδικά καλλιστεία Little Miss Sunshine με την 8χρονη κόρη τους . Έτσι, σύσσωμη η εξαμελής οικογένεια επιβιβάζεται σ' ένα ετοιμόρροπο van volkswagen και το road trip ξεκινά. Στην πορεία προς τη δόξα η οικογένεια θα έρθει αντιμέτωπη με ανεκπλήρωτα όνειρα, πικρές αλήθειες και, τελικά, με τον ίδιο τον διαγωνισμό ομορφιάς και τις σουρεαλιστικές του διαστάσεις. Παράλληλα, τα μέλη θα μάθουν να στηρίζουν και να εμπιστεύονται το ένα το άλλο ενάντια σε κάθε πρόκληση.
Feel-good ανεξάρτητη αμερικάνικη κωμωδία γεμάτη πολύ εύστοχα σχόλια για την οικογένεια, τις διαπροσωπικές σχέσεις, την έννοια της επιτυχίας και φυσικά τα καλλιστεία, ειδικά για μικρά παιδιά. Χωρίς να κουράζουν, χωρίς μιζέρια και διδακτισμούς, κάθε σκηνή της ταινίας είναι απόλαυση για το θεατή και γροθιά στο συντηρητισμό της αμερικάνικης κοινωνίας.
Τηρώντας ολα τα μέτρα ασφαλείας ( μάσκες,γάντια ,αποστάσεις) το δροσερό στέκι μας θα είναι ανοικτό από τις 8.30 με μπύρες κρασί , ποπ κορν σπιτικό παγωτό κ.α . Υπάρχει μόνιμα πάγκος προϊόντων της ΒΙΟ.ΜΕ. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" με τρόφιμα για την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος" και για την συλλογική κουζίνα el-Che(f) .Για τους Κουρδους πρόσφυγες στο Λαύριο συλλέγουμε ρύζι , φασόλια και πλιγούρι , λάδι .

πηγή : https://www.facebook.com/events/2737416270320…
πηγή : email που λάβαμε στις 7 Ιουλίου 18h