Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 στις 21.30

No ticket θερινο στο π - Akira

Ταινία-ορόσημο στα ιαπωνικά κινούμενα σχέδια , θεωρείται από πολλούς κριτικούς ως μία από τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων και επιστημονικής φαντασίας .
Η ιστορία εστιάζει στον έφηβο μοτοσικλετιστή Τετσούο Σίμα και τις ψυχικές του δυνάμεις, και τον αρχηγό της συμμορίας του, Σόταρο Κάνεντα. Αρκετές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης αυτής του Κάνεντα, της αντιστασιακής τρομοκράτισσας Κέι, του συνταγματάρχη Σικισίμα της JSDF (Δυνάμεις Αυτοάμυνας Ιαπωνίας) και μίας ομάδας τριών όντων με ψυχικές δυνάμεις, προσπαθούν να εμποδίσουν τον Τετσούο από το να ελευθερώσει τον φυλακισμένο Άκιρα, ένα πλάσμα με υπερφυσικές ικανότητες.
Τηρώντας ολα τα μέτρα ασφαλείας ( μάσκες,γάντια ,αποστάσεις) το δροσερό στέκι μας θα είναι ανοικτό από τις 8.30 με μπύρες κρασί , ποπ κορν , σπιτικό παγωτό κ.α . Υπάρχει μόνιμα πάγκος προϊόντων της ΒΙΟ.ΜΕ. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" με τρόφιμα για την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος" και για την συλλογική κουζίνα el-Che(f) .Για τους Κουρδους πρόσφυγες στο Λαύριο συλλέγουμε ρύζι , φασόλια και πλιγούρι , λάδι .

πηγή : https://www.facebook.com/events/2861640897489…
πηγή : email που λάβαμε στις 10 Ιουλίου 18h