Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 στις 9.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

[Αθήνα] Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον σύντροφο Β.Σταθόπουλο

Σύντομη ενημέρωση από το εφετείο για τον αναρχικό Βαγγέλη Σταθόπουλο και κάλεσμα για αύριο Παρασκευή 24 Ιουλίου στις 09:00 Λουκάρεως

post image

Ο σύντροφος Β.Σταθόπουλος πέρασε σήμερα από ειδικό εφέτη ανακριτή για να απολογηθεί . Έχει υπάρξει ήδη ενημέρωση για το ότι με συνοπτικές διαδικασίες και παρακάμπτοντας τους δικούς τους νόμους δεν του επιτράπηκε η επικοινωνία του με τους δικηγόρους του προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του, στέλνοντας τον πίσω στη Λάρισα. Για ακόμη μία φορά σήμερα η εντολή του υπουργείου ήταν ρητή . Ή ο Σταθόπουλος θα απολογηθεί χωρίς την 3 ήμερη προθεσμία που δικαιούται ή επιστρέφει για ακόμη μία φορά στις φυλακές Λάρισας.

Δεν μας εκπλήσσει η τακτική τους- είναι γνωστή άλλωστε η εκδικητικότητα του κράτους στα αγωνιζόμενα κομμάτια της . Απλά μας επιβεβαιώνει ότι θα κάνουν τα πάντα για να παρατείνουν την ομηρία του συντρόφου μας και για να τον εξοντώσουν ψυχικά με κάθε μέσο, αφού η σκευωρία που έστησαν στην πλάτη του δεν μπορεί να σταθεί ούτε από την ίδια την δικογραφία.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ , 09:00 ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Β.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ .

σύντροφοι/ισσες ενάντια στην ομηρία του Β.Σταθόπουλου

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1606477/


Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον σύντροφο Β. Σταθόπουλο στο εφετείο αθηνών (Λουκάρεως), Παρ 24/07 9:00 π.μ.

Ο σύντροφος Βαγγέλης Σταθόπουλος περνάει την Παρασκευή 24/7 στις εννιά από ειδικό εφέτη ανακριτή μέσα σε ένα ειδικό καθεστώς που του στέρησε και την δυνατότητα της τριήμερης προθεσμίας να προετομάσει την "απολογία" του ενάντια σε ένα στημένο και ογκώδες κατηγορητήριο. Το κράτος και οι διωκτικές, , κατασταλτικές αρχές χωρίς νομικά προσχήματα στο πρόσωπο του Βαγγέλη εκδικούνται τα αγωνιζόμενα κομμάτια του ανταγωνιστικού ανατρεπτικού κινήματος.

Συγκέντρωση Παρασκευή 24/7 στις εννιά εφετείο Αθηνών, οδός Λουκάρεως

Ενάντια στις κρατικές μεθοδεύσεις και τις κατασκευασμένες κατηγορίες η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

Λευτεριά στον αναρχικό Βαγγέλη Σταθόπουλο

Πάροδος

αυτοοργανωμένος χώρος έκφρασης, αλληλεγγύης και σύγκρουσης

Π. Τσαλδάρη 173 κ' Λαοδικείας, Νίκαια

parodos.espivblogs.net

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1606481/