Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 στις 21.00

Δωρεαν θερινο σινεμα - Palm Springs (2020)

Όταν ο ξέγνοιαστος Nyles και η απρόθυμη κουμπαρα Sarah έχουν μια τυχαία συνάντηση σε έναν γάμο στο Παλμ Σπρινγκς, τα πράγματα γίνονται περίπλοκα καθώς δεν μπορούν να ξεφύγουν από τον χώρο τον χρονο ή ο ένας απο τον άλλον.
Αυτό που έχουμε εδώ λοιπόν είναι μια εκδοχή της λατρεμένης ταινίας «Η μέρα της μαρμότας», που κατορθώνει κάτι σπάνιο: να μασκάρει την μελαγχολία και τις βαθιές φιλοσοφικές - υπαρξιακές αναζητήσεις της με ένα ποπ περιτύλιγμα.
Άκρως διασκεδαστικοί διάλογοι, γρήγορη εξέλιξη,καλογραμμένο σενάριο και καλό κωμικό timing.Άφθονες πινελιές χιούμορ και δράματος αλλά και κοινωνικά μηνύματα .
Τηρώντας ολα τα μέτρα ασφαλείας ( μάσκες,γάντια ,αποστάσεις) το δροσερό στέκι μας θα είναι ανοικτό από τις 8.30 με μπύρες κρασί , ποπ κορν , σπιτικό παγωτό κ.α . Υπάρχει μόνιμα πάγκος προϊόντων της ΒΙΟ.ΜΕ. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" με τρόφιμα για την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος" και για την συλλογική κουζίνα el-Che(f) .Για τους Κουρδους πρόσφυγες στο Λαύριο συλλέγουμε ρύζι , φασόλια και πλιγούρι , λάδι .

πηγή : https://www.facebook.com/events/1000366670417…
πηγή : email που λάβαμε στις 17 Αυγούστου 13h