Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 στις 19.00

Ανοικτη συνέλευση για τους απεργούς πείνας μέχρι θανατου

Κάλεσμα σε συνέλευση για τη διοργάνωση δράσεων αλληλεγγύης για τους απεργούς πείνας μέχρι θανάτου στην Τουρκία

Καλούμε όλες τις συλλογικότητες, τις ομάδες, τις οργανώσεις, όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες, σε συνέλευση, στην κατάληψη Σχολείο , την Πέμπτη 3/9, στις 19:00, για τη διοργάνωση δράσεων τιμής και αγώνα για τους μάρτυρες μας, μα και συνάμα αλληλεγγύης για τους συντρόφους μας, που συνεχίζουν την απεργία πείνας μέχρι θανάτου. Για το Δικηγόρο του Λαού, Aytaç Ünsal, που βρίσκεται στις 212 μέρες και τους πολιτικούς κρατούμενους Didem Akman και Özgür Karakaya, που βρίσκονται στις 196 μέρες. Η κατάσταση της υγείας του συντρόφου Αytaç ολοένα και επιδεινώνεται, καθώς κρατείται δέσμιος στο νοσοκομείο, υπό την απειλή της αναγκαστικής σίτισης, των σωματικών και ψυχολογικών βασανιστηρίων.

Στη μεγάλη Αντίσταση της απεργίας πείνας μέχρι θανάτου, πέσανε μάρτυρες 4 σύντροφοί μας, η Helin Bölek, o İbrahim Gökçek, μέλη του επαναστατικού συγκροτήματος Grup Yorum, o σύντροφος Mustafa Koçak και η Δικηγόρος του Λαού Ebru Timtik. Στα ονόματά τους ορκιστήκαμε εκδίκηση, συνεχίζοντας τον αγώνα.

Η μεγάλη αντίσταση της απεργίας πείνας μέχρι θανάτου ανέδειξε σε όλο τον κόσμο την αδικία και την τρομοκρατία που επικρατεί στο εσωτερικό της Τουρκίας. Μα και συνάμα ανέπτυξε ένα τεράστιο κίνημα αλληλεγγύης σε όλα τα μέρη της γης, που έδωσε δύναμη στον αγώνα των απεργών. Από την Τουρκία μέχρι την Ευρώπη και από τη Λατινική Αμερική μέχρι τη Μέση Ανατολή, ο αγώνας ενάντια στο φασισμό, την αδικία, την ιμπεριαλιστική και ταξική εκμετάλλευση, δε γνωρίζει σύνορα. Η διεθνιστική αλληλεγγύη το όπλο των λαών. Μόνο ενωμένοι θα νικήσουμε.

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟYΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΤO GRUP YORUM ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΘΕΙ

ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο AYTAÇ ÜNSAL

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 19:00 στο Σχολείο!

Επιτροπή αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν

πηγή : email που λάβαμε στις 1 Σεπτεμβρίου 22h