Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21.00

Θερινή Προβολή: Λευκός Θεός

Η 13χρονη Λίλη προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει τον σκύλο της, τον Χάγκεν απο την νέα νομοθεσία που μεροληπτεί υπέρ των σκύλων ράτσας, με αποτέλεσμα να παρατούν τα ημίαιμα σκυλιά στους δρόμους, με τα καταφύγια των ζώων σύντομα να πλημμυρίζουν από αδέσποτα.Πιστεύοντας ακόμα ότι η αγάπη μπορεί να νικήσει την κάθε δυσκολία, η Λίλη βάζει ως στόχο να βρει τον σκύλο της και να τον σώσει.Ο Χάγκεν επίσης προσπαθεί απεγνωσμένα να επιστρέψει στο σπίτι και στην Λίλη. Παλεύοντας να επιβιώσει, γρήγορα συνειδητοποιεί πως δεν είναι όλοι φίλοι ενός σκύλου.
Σημειωμα του σκηνοθετη -Η ταινία μπορεί να περιγραφεί από το ανακάτεμα των λέξεων περιπέτεια, εκδίκηση, επανάσταση και ηρωισμός. Αυτό που επιδίωξα ήταν μια κλασική ταινία εκδίκησης να αναμειχθεί με τις αλληγορικές διαστάσεις των ιστοριών των ζώων, με δυναμικό, συναρπαστικό και συγκινητικό τρόπο.Η πρόθεση μου είναι να αποδείξω ότι οι άνθρωποι και τα ζώα μοιράζονται τον ίδιο κόσμο.Είναι ένα μελόδραμα που ξεκινάει ως μια οικογενειακή ταινία, εξελίσσεται σε ταινία δράσης με σκυλιά, αργότερα σε μια διδακτική ταινία, κι εντέλει σε ένα θρίλερ εκδίκησης.
67ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών - Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο τμήμα Ένα Κάποιο Βλέμμα.
Τηρώντας ολα τα μέτρα ασφαλείας ( μάσκες,γάντια ,αποστάσεις) το δροσερό στέκι μας θα είναι ανοικτό από τις 8.30 με μπύρες κρασί , ποπ κορν , σπιτικό παγωτό κ.α . Υπάρχει μόνιμα πάγκος προϊόντων της ΒΙΟ.ΜΕ. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" με τρόφιμα για την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος" και για την συλλογική κουζίνα el-Che(f) .Για τους Κουρδους πρόσφυγες στο Λαύριο συλλέγουμε ρύζι , φασόλια και πλιγούρι , λάδι .

πηγή : https://www.facebook.com/events/3449029968837…
πηγή : email που λάβαμε στις 7 Σεπτεμβρίου 20h