Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21.00

Δωρεαν θερινο σινεμα: Ηλιθιοκρατία

Επι-ζουμε σε μια ολιγαρχική δικτατορία με διαλυμένη δημόσια υγεία και εκπαίδευση εν μέσω πανδημίας και οι κυβερνώντες αφου έφτασαν το δημόσιο χρέος στο 200% σκορπανε 10 δις σε άχρηστα όπλα .Καιρός να ξαναδουμε όλοι μαζί αυτή την σάτιρα κοινωνικής φαντασιας που είναι ήδη επικίνδυνα κοντά στην πραγματικότητα που ζούμε.

Υπόθεση - Ενας μέσος άνθρωπος της εποχής μας παίρνει μέρος σε ένα πείραμα κρυογονικής και ξυπνά 500 χρόνια μετά σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου ο κόσμος έχει γίνει τόσο ηλίθιος που αυτός πλέον είναι με διαφορά ο εξυπνότερος και καλείται να σώσει την ανθρωπότητα. Η διαφήμιση, ο καταναλωτισμός και η υποκουλτούρα έχει στερήσει απ' αυτήν την κοινωνία κάθε διανοητική περιέργεια και κοινωνική υπευθυνότητα, καθώς και έμφυτες έννοιες όπως δικαιοσύνη και ανθρώπινα δικαιώματα.

Τηρώντας ολα τα μέτρα ασφαλείας ( μάσκες,γάντια ,αποστάσεις) το δροσερό στέκι μας θα είναι ανοικτό από τις 8.30 με μπύρες κρασί , ποπ κορν , σπιτικό παγωτό κ.α . Υπάρχει μόνιμα πάγκος προϊόντων της ΒΙΟ.ΜΕ. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο καλάθι αλληλεγγύης του Π με τρόφιμα για την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος" .

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/83186/