Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18.00

(αλλαγή τοποθεσίας) Συνέλευση για τη Σύσταση Νέας Αναρχικής Μαθητικής Συνέλευσης

Αλλαγή Σημείου Συνάντησης για Ανοιχτή Συνέλευση για την Σύσταση Νέας Αναρχικής Μαθητικής Συνέλευσης

από Αναρχικά Μαθητά

Ενημερώνουμε πως έγινε αλλαγή στην τοποθεσία της ανοιχτής συνέλευσης για τη σύσταση αναρχικής μαθητικής συνέλευσης. Η συνέλευση θα γίνει την ίδια ημερομηνία και ώρα (Κυριακή 27/09 και στις 18:00) στην Πλατεία Πρωτομαγιάς.

Ενημερώνουμε πως έγινε αλλαγή στην τοποθεσία της ανοιχτής συνέλευσης για τη σύσταση αναρχικής μαθητικής συνέλευσης. Η συνέλευση θα γίνει την ίδια ημορεμηνία και ώρα (Κυριακή 27/09 και στις 18:00) στην Πλατεία Πρωτομαγιάς.

σύνδεσμος για το κείμενο-κάλεσμα: https://athens.indymedia.org/post/1607207/

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ, Ή ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ Ή ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΜΜΕΝΑ ΜΠΑΤΣΙΚΑ ,ΟΡΓΑΝΩΣΗ Κ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1607383/


Καλούμε μαθητά σε ανοιχτή συνέλευση την Κυριακή 27/09 στις 18:00 στην ΑΣΟΕΕ για τη δημιουργία νέας αναρχικής μαθητικής συνέλευσης.

Ανοιχτή Συνέλευση για την Σύσταση Νέας Αναρχικής Μαθητικής Συνέλευσης

Είμαστε άτομα που, το έτος 2019-2020, πήραμε μέρος στους μαθητικούς αγώνες μέσω του Αναρχικού/Αντιεξουσιαστικού Χώρου δημιουργώντας και συμμετέχοντας στη συνέλευση "αναρχικά μαθητά αθήνας". Λόγω της φύσης των μαθητικών συνελεύσεων, η συνέλευση αυτοδιαλύθηκε στην αρχή αυτής της σχολικής χρονιάς εφόσον πολλά από εμάς τελείωσαν το σχολείο και συνεχίζουν τους αγώνες τους σε άλλα περιβάλλοντα. Καλούμε λοιπόν σε νέες ανοιχτές συνελεύσεις για να γνωριστούμε και να συνδιαμορφώσουμε με άλλα μαθητά, έτσι ώστε να δράσουμε μαζί, συλλογικά ενάντια σε ό,τι μας καταπιέζει.

Γιατί Αναρχική Μαθητική Συνέλευση;

Βλέπουμε την αυτοοργάνωση ως απαραίτητο μέσο για τη χειραφέτησή μας, ειδικά μέσα στα πειθαρχικά πλαίσια του σχολείου όπου εκδηλώνεται κάθε είδους εξουσιαστική συμπεριφορά, εφόσον δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας ακόμα κρατικός μηχανισμός που μας διαμορφώνει σύμφωνα με τα πρότυπα της εξουσιαστικής, πατριαρχικής, και καπιταλιστικής κοινωνίας. Μια αναρχική μαθητική συνέλευση (όπως όλες οι συνελεύσεις, οι συλλογικότητες, οι καταλήψεις και κάθε είδους από-τα-κάτω εγχειρήματα) είναι ζωντανό ανάχωμα ενάντια σε κάθε εξουσία, σε κράτος, κεφάλαιο, φασισμό, πατριαρχία και κάθε είδους διάκριση.Εκτός αυτού, μια αναρχική μαθητική συνέλευση έχει ως σκοπό την διάχυση του αναρχικού λόγου στους μαθητικούς αγώνες, που συνήθως κηδεμονεύονται από κομματικές νεολαίες και παρατάξεις οι οποίες έχουν ως σκοπό να προτάξουν την πληκτική πολιτική τους ατζέντα. Οι δικοί μας αγώνες, τα δικά μας εγχειρήματα ήταν, είναι, και θα είναι, πάντα από τα κάτω, διαποτισμένα με τις αρχές της συνδιαμόρφωσης και της σύμφωνης ομοφωνίας. Αγωνιζόμαστε τόσο για την ολική απελευθέρωση όσο και για την καλυτέρευση των ζωών μας εδώ και τώρα.

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ, Ή ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ Ή ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΜΜΕΝΑ ΜΠΑΤΣΙΚΑ ,ΟΡΓΑΝΩΣΗ Κ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ανοιχτή Συνέλευση: Κυριακή 27/09 στις 18:00 στην ΑΣΟΕΕ

από Αναρχικά Μαθητά

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1607207/