Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 στις 19.00

Κάλεσμα για το 2ο φεστιβάλ ελευθεριακής τέχνης

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα φεστιβάλ όπου οι σχέσεις μεταξύ "καλλιτεχνών" και "κοινού", "διοργανωτή" και "συμμετέχοντα", διαρρηγνύονται μέσα από την οριζόντια και αντιιεραρχική διοργάνωσή του.Επιθυμία μας είναι ο κόσμος του φεστιβάλ να συνδιαμορφώσει όσο το δυνατόν περισσότερο σε όλες τις φάσεις της συλλογικής οργανωτικής διαδικασίας στο πλαίσιο της αντιεμπορευματικής λογικής.

Σας καλούμε, λοιπόν, να μας στείλετε τα έργα σας (ή ένα αντιπροσωπευτικό απόσπασμα σε μορφή βίντεο, κειμένου ή φωτογραφιών) στο festexelart@ouextlook.coexm, μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας (όνομα, mail, τηλέφωνο) και να μοιραστείτε όποια άλλη συμπληρωματική ιδέα ή πληροφορία για το έργο/ έργα και τον τρόπο έκθεσής τους. Περιμένουμε τις δημιουργίες σας μέχρι 15 Οκτωβρίου 2020, ώστε να αποτελέσουν μέρος του 2ου Φεστιβάλ Ελευθεριακής Τέχνης στο χώρο του ΑΚΝ, της Νομικής Σχολής και των δρόμων κοντά σε αυτή.

Παράλληλα με το κάλεσμα για αποστολή έργων και ιδεών, συμβαίνουν τακτικές ανοικτές συνελεύσεις για τη συνδιοργάνωση του φεστιβάλ, στις οποίες μπορεί να συμμετέχει όποιο επιθυμεί. Η επόμενη θα διεξαχθεί Πέμπτη 24/9 στις 19:00 στο χώρο του ΑΚΝ.

πηγή : email που λάβαμε στις 21 Σεπτεμβρίου 13h