Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13.00

(ακυρώνεται) Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης του ΣΒΕΔΙ

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ το γλέντι λόγω καιρού

Ο καιρός δεν μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε το γλέντι της Κυριακής.

Τα λέμε στις δρόμους και στις συνελεύσεις του σωματείου!

πηγή : https://svedi.espivblogs.net/2020/09/26/akyro…


Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00 το πρωτοβάθμιο σωματείο της ΣΒΕΔΙ, θα πραγματοποιήσει γλέντι με τα τσιπουροποσίας και εκλεκτής μουσικής στο θεατράκι στη σκάλα. Οι λόγοι είναι τρεις και είναι όλοι σοβαροί.

Αρχικά για να καταφέρουμε να έρθουμε σε επαφή όλοι οι ντελιβεράδες της πόλης και να πιάσουμε μια κουβέντα τόσο για το τι κάνουμε σαν κλάδος, όσο και πως κινούμαστε σαν σωματείο.
Δεύτερον για την οικονομικής ενίσχυση του ταμείου του σωματείου καθώς όπως όλοι γνωρίζουν η χρηματοδότηση των αγώνων που σηκώνει γίνονται αποκλειστικά με δικά μας μέσα, χωρίς την παραμικρή επιχορήγηση από ΓΣΕΕ και κρατικούς ή μη φορείς.
Τρίτο λόγω του κωλόκαιρου που έρχεται, αφού πιθανόν είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες να βγούμε έξω και να περάσουμε καλά, παίρνοντας μια ανάσα που τόσο έχουμε ανάγκη από το καθημερινό ξεπάτωμα της δουλειάς.
Συνάδελφε και συναδέλφισσα, είναι ξεκάθαρο ότι έρχονται δύσκολες μέρες για όλους. Το βλέπουμε ήδη, μέσα στις δουλειές μας, στην γκρίνια του αφεντικού για το μειωμένο τζίρο, στην ανεργία που έχει βαρέσει κόκκινο, στο πως η κυβέρνηση συζητάει να μας πάρει πίσω τόσα πράγματα που φτύσαμε αίμα για να τα κατακτήσουμε. Και επειδή τα χειρότερα πάντα έπονται, οφείλουμε να προνοήσουμε και να στηρίξουμε τις δομές μας και τα ταμεία μας.

Στις 27 του μήνα το σωματείο γλεντάει.

Έλα και στήριξε τις δομές του.

Ενημερώσου για ότι χρειάζεσαι και ενημέρωσε για το τι γίνεται στην δικιά σου δουλειά.

Οργανώσου στο σωματείο σου, για να καταφέρουμε να μην αλλάξουμε επάγγελμα, αλλά να αλλάξουμε το επάγγελμα.

πηγή : https://svedi.espivblogs.net/