Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11.00

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αγωνιστή Π. Γ.

Το ζήτημα δεν είναι να είσαι αιχμάλωτος. Το να μην παραδίνεσαι αυτό είναι. Συγκέντρωση αλληλεγγύης Δευτέρα 28.9.20 Ευελπίδων 11:00

"Το ζήτημα δεν είναι να είσαι αιχμάλωτος. Το να μην παραδίνεσαι αυτό είναι."Συγκέντρωση αλληλεγγύης, Δευτέρα 28/09, δικαστήρια Ευελπίδων, 11:00"Εδώ λοιπόν περνά κανείς τα σύνορα, πέρα από τα οποία όποιος τολμά να βαδίσει, όποιος τα καταστρέψει, ξεκόβει με άπειρες διαστάσεις, λογικές, συναισθήματα, γλώσσες και καταλήγει "έξω από τα τείχη". Και εκεί ακριβώς βρίσκεται το πραγματικό οδόφραγμα που χωρίζει τον χώρο της κοινωνικής επανάστασης, από τον χώρο των εχθρών της, ένα οδόφραγμα που συγκεντρώνει τους απομονωμένους μαχητές και τους διάχυτους σχιζο-μητροπολιτικούς σε έναν χώρο κοινής επικοινωνίας, ανταγωνιστικό με τον άλλον, που παράγει την απελπισία τους και την εξέγερση τους".

Renato curcio- Alberto Franceschini

Στις 23.9.20 μετά από συντονισμένες επιχειρήσεις της "αντι" τρομοκρατικής υπηρεσίας συλλαμβάνονται οι σύντροφοι Π.Γ και Μ.Τ σε ξεχωριστά σημεία στην Αθήνα. Τα ξημερώματα της επόμενης μέρας εισβάλλουν στο σπίτι του Μ.Τ. στα Πετράλωνα όπου και συλλαμβάνουν την συντρόφισσα και συγκάτοικό του Ε.Μ. Από την πρώτη στιγμή τα ΜΜΕ επιχειρούν να παρουσιάσουν τις συλλήψεις σαν εξάρθρωση της επαναστατικής οργάνωσης Ο.Λ.Α.Σύμφωνα με την "αντι" τρομοκρατική στην οικία των Μ.Τ και Ε.Μ βρίσκονται δύο όπλα ενώ σε αποθήκη που νοίκιαζε ο Π.Γ βρίσκονται εκρηκτικά και σφαίρες.

Η "αντί" τρομοκρατική επιχειρεί να συνδέσει τα ευρήματα με την δράση της συγκεκριμένης οργάνωσης χωρίς αυτό να προκύπτει από πουθενά. Παρουσιάζει δύο ξεχωριστές υποθέσεις σαν ενιαία με σκοπό να αναβαθμίσει το κατηγορητήριο και την επιτυχία της μετατρέποντας έναν οπλισμό σε σύλληψη επαναστατικής οργάνωσης. Τα ΜΜΕ πανηγυρίζουν για την εξάρθρωση της οργάνωσης ενώ παρουσιάζουν τους συντρόφους σαν μέλη της παρακάμπτοντας κάθε δικαίωμα σε μια "δίκαιη δίκη" και "αμερόληπτη" ανακριτική διαδικασία.

Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης επιστρατεύουν fake news προκειμένου να δημιουργήσουν κλίμα προφυλάκισης. H παραποίηση της πληροφόρησης, η διάδοση ψεύτικων ειδήσεων, εν ολίγοις η "πληροφοριακή τρομοκρατία", είναι η σύγχρονη μορφή της προληπτικής αντεπανάστασης.Αναφέρουν οτι στην αποθήκη στο Κουκάκι η βόμβα ήταν κατασκευασμένη και έτοιμη πρός τοποθέτηση κάτι που δεν προκύπτει ούτε από τις φωτογραφίες που οι ίδιοι παρουσιάζουν.

Συνδέουν -ανεπιτυχώς- τον εμπρησμό του αυτοκινήτου που φέρεται να χρησιμοποίησαν οι ασύλληπτοι αγωνιστές που ανατίναξαν το ΣΚΑΙ με την οικία των δύο συλληφθέντων εξαιτίας της κοντινής απόστασης που βρέθηκε καμμένο, χωρίς να μπουν στον κόπο να διαπιστώσουν οτι το σπίτι νοικιάστηκε πολλούς μήνες μετά την επίθεση. Ακόμα αναφέρουν την εύρεση βαρύ οπλισμού ενώ αποδεικνύεται ότι τα ευρήματα είναι σφαίρες που βρέθηκαν στην αποθήκη.Επιχειρούν να συνδέσουν αντιφασιστικές εμπρηστικές επιθέσεις με την δράση οργανώσεων του αντάρτικου πόλης επιχειρώντας να επιβαρύνουν τα κατηγορητήρια των συντρόφων που διώκονται για επιθέσεις σε γραφεία της χ.α. Παρουσιάζοντας την επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Χ.Α στον σταθμό Λαρίσης σαν προθάλαμο στρατολογησης για ένταξη στην Ο.Λ.Α. Ενώ δεν διστάζουν να αποκρύψουν σύσσωμα την είδηση της απελευθέρωσης των δύο συντρόφων κάτι που θα αφαιρούσε από το τρομοσόου την αξιοπιστία του.Μα ξέρουμε καλά ποιός είναι ο εχθρός μας.

Αυτοί που μας βαφτίζουν τρομοκράτες, αυτοί είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες! Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τον θρήνο, την καταπίεση, την φτώχεια, την εκμετάλλευση, την ανεργία, την διαφθορά και τους πολέμους. Ο καπιταλισμός και το πολιτικό προσωπικό του που χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να επιτεθούν στους λαούς. Χωρίς να κάνουν διαλείμματα. Του πίνουν το αίμα και ακόμα και στην πιο μικρή διεκδίκηση για δικαιοσύνη επιτίθενται άγρια. Αυτοί που έχουν βάψει τον παγκόσμιο χάρτη με αίμα!Η κρατική καταστολή, η περιστολή ελευθεριών και δικαιωμάτων και η μονιμοποίηση του καθεστώτος έκτακτης ανάγκης που έχει επιβληθεί, αποτελούν την απόπειρα θωράκισης του Κράτους από τις επερχόμενες κοινωνικές αντιστάσεις/εξεγέρσεις αλλά και για την τρομοκράτηση της τάξης μας ώστε να αποδεχτεί αδιαμαρτύρητα τα νέα βάρη της κρίσης και να επανακάμψει απρόσκοπτα - χωρίς ταξικό αντίπαλο- η διευρυμένη καπιταλιστική αναπαραγωγή.

Γιατί η οποιαδήποτε ανάκαμψη της καπιταλιστικής οικονομίας θα πατήσει πάνω στο τσάκισμα των προλεταριακών συμφερόντων και την ανακατανομή στο συσχετισμό ισχύος ανάμεσα στο κεφάλαιο και την εργασία υπέρ του πρώτου και εις βάρος της δεύτερης.Μπροστά στην προαναγγελόμενη οικονομική κρίση, το κράτος βιάζεται να κλείσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς του. Χρησιμοποιώντας την συνθήκη "έκτακτης ανάγκης" οξύνει την αντιπαράθεση με τους πολιτικούς του αντιπάλους και όσους αγωνίζονται.Ο σύντροφος Π.Γεωργιάδης βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο των κατασταλτικών δυνάμεων πληρώνοντας το αντίτιμο της συνεχούς και αδιάλειπτης στράτευσης στην επαναστατική υπόθεση. Βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο των διωκτών μας οι οποίοι επιχείρησαν να αναβαθμίσουν το κατηγορητήριο του για να τον εξουδετερώσουν χρόνια από τον αγώνα φυλακίζοντάς τον στα σωφρονιστικά τους κολαστήρια.

Όμως η συνολική αποδόμηση του κατηγορητηρίου (απελευθέρωση των 2 συντρόφων με τους ελάχιστους περιοριστικούς για τον έναν σύντροφο, χωρίς περιοριστικούς για την συντρόφισσα), το ξεφούσκωμα της υπόθεσης με τα πενιχρά ευρήματα να μην αρκούν ωστέ να κατασκευαστεί αναβαθμισμένο κατηγορητήριο. Με τα ευρήματα να μην ταυτίζονται ούτε κατά φαντασία με όπλα- σφραγίδες κάποιας επαναστατικής οργάνωσης και χωρίς να προκύπτει κανένα τεκμήριο συσχέτισης των δύο υποθέσεων μεταξύ τους. Είναι σαφές ότι ο οπλισμός που βρέθηκε δεν αποτελεί τίποτα παραπάνω από μια απλή κατοχή εκρηκτικών. Οποιαδήποτε απόπειρα αναβάθμισης του κατηγορητηρίου αποτελεί μεθόδευση για την εξουδετέρωση του συντρόφου μας και παραδειγματική τιμωρία για όσους συνεχίζουν να αγωνίζονται.Ο κόσμος που γνωρίζαμε φαίνεται να αλλάζει.

Ο κόσμος που αντέχαμε φαίνεται να τελειώνει. Είναι πιο σαφές από ποτέ οτι η εποχή απαιτεί για το κίνημα την πολιτική και οργανωτική αναβάθμιση που θα το καταστήσει πραγματική απειλή για το ιμπεριαλιστικό-καπιταλιστικό σύστημα και ελπίδα για τους καταπιεσμένους όλου του κόσμου. Ο επαναστατικός μονόδρομος δεν είναι μια αφηρημένη πρόταση, ένα βερμπαλιστικό πρόταγμα ή ένα σύνθημα -ίσως και φθαρμένο πλέον- στους τοίχους της μητρόπολης. Είναι η ψυχρή διαπίστωση ότι άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Εκτός από τον ανήφορο της αντίστασης οι υπόλοιποι δρόμοι δεν οδηγούν πουθενά. Είναι σκληρό να μιλάμε για απώλειες, για συλλήψεις, για παρακολουθήσεις.

Για συνέπειες που οδηγούν συχνά σε τσάκισμα του ηθικού. Πιο σκληρό είναι όμως να μιλάμε για ήττες σε μάχες που δεν δόθηκαν. Να βολευόμαστε στην ανισότητα και την αδικία και να ορίζουμε τις υπάρξεις μας μέσα σε διανοητικά κενά και αποστειρωμένες καταστάσεις.

Γιατί μόνο ο αγώνας αξίζει. Μόνο η συλλογικοποίηση των αντιστάσεων, ο σχεδιασμός και η οργάνωση του πολυμέτωπου αγώνα θα απελευθερώσει τις πιθανότητες για την ανθρώπινη χειραφέτηση.

Κράτος και κεφάλαιο οι μόνοι τρομοκράτες

Κανένας μόνος-η στα χέρια του κράτους

Λευτεριά στον αγωνιστή Π. Γ.Αλληλεγγύη στους 2 συντρόφους που κατηγορούνται με πλημμεληματική δίωξη για οπλοκατοχή.

Ταξική Αντεπίθεση (ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)

πηγή : https://taksiki-antepithesi.gr/2020/09/το-ζήτ…


1 2 3 4

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο συντρόφο Π.Γ.

Στις 23.9.20 συλλαμβάνονται οι σύντροφοι Π.Γ και Μ.Τ σε ξεχωριστά σημεία στην Αθήνα. Τα ξημερώματα της επόμενης μέρας εισβάλλουν στο σπίτι του Μ.Τ. στα Πετράλωνα όπου και συλλαμβάνουν την συντρόφισσα και συγκάτοικό του Ε.Μ. Τα ΜΜΕ σε άγαστη συνεργασία με την "αντιτρομοκρατική" υπηρεσία προσπαθούν να συνδέσουν τις συλλήψεις αυτές με την επαναστατική οργάνωση ΟΛΑ και να τις παρουσιάσουν ως επιτυχία της ΕΛΑΣ στην εξάρθρωση της. Σενάρια που καταρρέουν καθώς η "αντιτρομοκρατική" παραδέχεται τη μη ύπαρξη στοιχείων παρά τις προσπάθειες των ΜΜΕ να δημιουργήσουν κλίμα και να δικάσουν εκ των προτέρων τους τρεις συντρόφους.

Τελικά οι σύντροφοι Μ.Τ. και Ε.Μ. κατηγορούνται για απλή οπλοκατοχή σε βαθμό πλημμελλήματος για τα δύο όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι τους και αφήνονται ελεύθεροι την επόμενη μέρα με απλούς περιοριστικούς όρους ο πρώτος και χωρίς περιοριστικούς όρους η δεύτερη.

Ο σύντροφος Π.Γ. αντιμετωπίζει την κατηγορία της "διακεκριμένης περίπτωσης κατοχής εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών μηχανισμών με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους για διάπραξη κακουργήματος" σε βαθμό κακουργήματος για εκρηκτικά και σφαίρες που βρέθηκαν σε μια αποθήκη στο Κουκάκι. Τη Δευτέρα 28/9 περνάει από ανακριτή και εισαγγελέα προκειμένου να αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί.

Καλούμε σε συγκέντρωση τη Δευτέρα 28/9 στις 11 πμ στα δικαστήρια Ευελπίδων

Κράτος και κεφάλαιο οι μόνοι τρομοκράτες

Κανένας μόνος/η στα χέρια του κράτους Λευτεριά στον αγωνιστή Π. Γ.

Αλληλεγγύη στο συντρόφο Μ.Τ. και στη συντρόφισσα Ε.Μ.

Ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστών

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/83296/


1 2 3 4

Αλληλεγγύη στον σύντροφο Π.Γ. Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στα δικαστήρια σχολής Ευελπίδων

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Την Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη, μετά από επιχείρηση της «αντιτρομοκρατικής», συνελήφθησαν οι σύντροφοι Π.Γ και Μ.Τ. ενώ την επόμενη μέρα η συντρόφισσα Ε.Μ. Παράλληλα με τις συλλήψεις τα ΜΜΕ ξεκίνησαν να αναπαράγουν τα άτυπα δελτία τύπου της Δ.Α.Ε.Ε.Β. περί «τρομοκρατών», ένοπλων οργανώσεων, γιάφκες κλπ κλπ. Ενώ αναπαρήγαγαν βίντεο και φωτογραφίες που έδειχναν τα πρόσωπα των συντρόφων μας με βαρύγδουπους τίτλους, όπως «οι τρομοκράτες στην Ευελπίδων», έχοντας ήδη βγάλει καταδικαστική ετυμηγορία. Δεν είναι η πρώτη, ούτε θα είναι και η τελευταία φορά που τα ΜΜΕ αναλαμβάνουν με προθυμία να γίνουν η φωνή της ΕΛΑΣ, στρατευμένα στον κοινό αγώνα ενάντια στον εσωτερικό εχθρό, που δεν είναι άλλος από όσους/ες αγωνίζονται ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο, σε όσους/ες αντιστέκονται στη σύγχρονη καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Την Πέμπτη 24/9, οι δύο σύντροφοι και η συντρόφισσα πέρασαν από εισαγγελέα, όπου τους αποδόθηκαν οι κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα, ο σύντροφος Π.Γ. κατηγορείται για διακεκριμένη οπλοκατοχή που συνιστά κακούργημα και ένα πλημμέλημα, ενώ ο σύντροφος Μ.Τ. και η συντρόφισσα Ε.Μ κατηγορούνται για πλημμελήματα.

Η συντρόφισσα και ο σύντροφος που κατηγορούνται για τα πλημμελήματα, την Παρασκευή περασαν από ανακριτή και αφέθηκαν "ελεύθεροι", ο σύντροφος Μ.Τ. με περιοριστικούς όρους, ενώ η συντρόφισσα Ε.Μ. χωρίς κανένα περιοριστικό όρο. Αυτή την εξέλιξη, βέβαια, αποσιώπησαν πλήρως τα ΜΜΕ, αφού κάτι τέτοιο δεν εξυπηρετούσε το τρομοαφήγημα που έχτισαν επιμελώς τις προηγούμενες ημέρες για συλλήψεις μελών της ΟΛΑ, έξαρθρωση της οργάνωσης, κλπ.

Ο σύντροφος Π.Γ που κατηγορείται για διακεκριμένη οπλοκατοχή πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 11πμ.

Καλούμε σε Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στον σύντροφο Π.Γ.

Δευτέρα 28/9 στις 11πμ στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους,φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/83297/


1 2 3 4

Άμεση απελευθέρωση του συντρόφου Π.Γ.-Κάλεσμα στα δικαστήρια της Ευελπίδων Δευτέρα 28/09.

από Αναρχική ομάδα Bellini

Καλούμε όλο τον κόσμο που αγωνίζεται την Δευτέρα 28/09 στις 11.00 πμ, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, να σταθούμε αλληλέγγυοι μέχρι την απελευθέρωση του συντρόφου Π.Γ.

Πέμπτη 24/09, συλλαμβάνονται απο τα καθάρματα της αντιτρομοκρατικής 2 σύντροφοι και 1 συντρόφισσα ενώ ταυτόχρονα στήνεται άλλο ένα χιλιό-παιγμένο τρόμοσόου από τα ΜΜΕ που λειτουργούν πλέον ως ξεκάθαρα υποχείρια του υπουργείου προ.πο. και των μπάτσων. Ενώ η κλασσική τρομοκασέτα παίζει ακατάπαυστα από σελίδες ''ενημέρωσης'' και δελτία ''ειδήσεων'', το κλίμα το οποίο επιχειρείται να στηθεί σε βάρος των συντρόφων καταρρέει, καθώς ο ένας σύντροφος και η συντρόφισσα αφήνονται ελεύθεροι την επόμενη μέρα.

Οι συλλήψεις των 2 συντρόφων και της συντρόφισσας εντάσσονται στην κατασταλτική εκστρατεία του κράτους εναντίον του αναρχικού και ευρύτερου κινήματος, των κοινωνικών ταξικών αγώνων αλλά και ευρύτερα της κοινωνικής βάσης. Στην επόχη που άνθρωποι πεθαίνουν από ισχυρές βροχοπτώσεις, που στοιβάζονται σε διαδρόμους νοσοκομείων απροστάτευτοι εν μέσω πανδημίας, στην αρχή της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης εδώ και δεκαετίες, σε μια προσπάθεια αντιστροφής του εχθρικού κλίματος εναντίον της, η κυβέρνηση της ΝΔ στρέφεται για άλλη μια φορά εναντίον του ''εσωτερικού εχθρού''. Εκκενώσεις καταλήψεων , διάλυση διαδηλώσεων, επιθέσεις στη νεολαία που γεμίζει τις πλατείες των πόλεων, υποβάθμιση και καταπίεση της κοινωνικής βάσης. Κορωνίδα της κατασταλτικής πολιτικής οι διώξεις αναρχικών με κατασκευασμένα κατηγορητήρια-υπόθεση Β. Σταθόπουλου, δίωξη 2 συντρόφων για επιθέσεις σε γραφεία της Χ.Α., δίωξη 4 για την υπόθεση σύντροφοι/ισσες, δίωξη των 2 στη θεσσαλονίκη,- οι οποίες ξεκάθαρα,αμιγώς έχουν ως βασικό στοιχείο την πολιτική ταυτότητα των διωκόμενων και την συμμετοχή τους στους κοινωνικούς-ταξικούς αγώνες.

Καταλήγει αυτός ο κύκλος σκευωριών της αστυνομίας εναντίον αγωνιστών στο τρομο-σόου των τελευταίων ημερών με τις συλλήψεις των 2 συντρόφων και της συντρόφισσας και της προσπάθειας εμπλοκής τους στην Ο.Λ.Α. από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ακόμα και όταν η ίδια η αντιτρομοκρατική εγκατέλειψε την υπόθεση απο την Πέμπτη, λόγω ανύπαρκτων στοιχείων και του διαφαινόμενου ''φιάσκου''.

Καλούμε όλο τον κόσμο που αγωνίζεται την Δευτέρα 28/09 στις 11.00 πμ, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, να σταθούμε αλληλέγγυοι μέχρι την απελευθέρωση του συντρόφου Π.Γ.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ Π.Γ.

ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1607422/