Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 στις 18.00

Ανοιχτή συνέλευση για τη στοχοποίηση των συντρόφων-ισσών και της ομάδας μας

"Δεξαμενή τρομοκρατών" είναι το κράτος και οι μηχανισμοί του, το κεφάλαιο και τα τσιράκια του.

Για τη στοχοποίηση των συντρόφων-ισσών και της ομάδας μας

Στις 23/09, η "αντι"τρομοκρατική υπηρεσία πραγματοποιεί συντονισμένες επιχειρήσεις και συλλαμβάνει τους συντρόφους Μ.Τ. και Π.Γ. Μετά από έφοδο στο σπίτι του πρώτου συλλαμβάνεται και η συντρόφισσα Ε.Μ. Οι Μ.Τ. και Ε.Μ. αφήνονται ελεύθεροι με πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες ενώ ο Π.Γ. κατηγορείται για το κακούργημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής και προφυλακίζεται.

Παράλληλα, τα μίντια επιστρατεύουν fake news για να δημιουργήσουν κλίμα τρομοϋστερίας, αναφερόμενα σε βαρύ οπλισμό και εξάρθρωση επαναστατικής οργάνωσης, παρά το γεγονός ότι ούτε τα ευρήματα, ούτε το κατηγορητήριο στοιχειοθετούν κάτι τέτοιο. Δε διστάζουν να στοχοποιήσουν, όχι μόνο τους συντρόφους αλλά και την ίδια τη συλλογικότητά μας, αναφερόμενοι σε "δεξαμενή τρομοκρατών".

Στις 29/09, προσάγεται συντρόφισσα στο δρόμο για τη δουλειά της. Η αντιτρομοκρατική εισβάλλει στο σπίτι της, όπου πραγματοποιεί έρευνα και προσάγει και το συγκάτοικό της. Αφήνονται ελεύθερα αργότερα το ίδιο βράδυ.

Η καπιταλιστική κρίση βαθαίνει, ενώ ταυτόχρονα έχει καταστεί σαφές πως η διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση είναι τουλάχιστον εγκληματικά ανεύθυνη, αν όχι δολοφονική. Σε αυτό το πλαίσιο, προμηνύεται, αργά ή γρήγορα, το ξέσπασμα της δίκαιης λαϊκής οργής. Οι μαθητικές καταλήψεις που γίνονται σε όλη τη χώρα αποτελούν προάγγελο των αγώνων που έρχονται.

Έτσι, το αστικό κράτος επιστρατεύει το σύνολο του κατασταλτικού του οπλοστασίου, επιχειρώντας να απενεργοποιήσει τις δυνάμεις του κινήματος όσο είναι νωρίς. Έχοντας ήδη ψηφίσει το νομοσχέδιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων, παίζει τώρα και το χαρτί της "τρομοκρατίας". Σε αγαστή συνεργασία, μέσα μαζικής ενημέρωσης και κράτος επιχειρούν να εγκληματοποιήσουν τους αγωνιστές στα μάτια τις κοινωνίας, βαφτίζοντάς τους τρομοκράτες. Επιχειρούν να σπείρουν το φόβο, τη σύγχυση και τη διχόνοια στοχοποιώντας πολιτικούς χώρους και ομάδες, χώρους εργασίας, ακόμα και προσωπικές σχέσεις φιλίας και συντροφικότητας.

Η τρομοκρατία του κράτους δε θα επιτρέψουμε να κλονίσει το δίκιο του αγώνα μας. Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει. Ή με την εξατομίκευση, την υποταγή και το φόβο που μας επιβάλλουν, ή με την οργάνωση, τη συντροφικότητα και τον αγώνα που ανοίγουν το δρόμο για μια καλύτερη ζωή.

Καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση Πέμπτη, 01/10, 18:00, ΑΣΟΕΕ, για την ενημέρωση σχετικά με τη στοχοποίηση των συντρόφων-ισσών μας και τον προγραμματισμό δράσεων.

Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες

Ταξική Αντεπίθεση (ομάδα αναρχικών και κομμουνιστών)

πηγή : https://taksiki-antepithesi.gr/2020/09/ανοιχτ…