Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 στις 19.00

Ανοιχτή Συνέλευση για την Πορεία Εναντια στην Κρατική Διαχείριση του covid19

Στο λινκ ακολουθεί ολοκληρωμένο το πολιτικό πλαίσιο βάσει της συνδιαμόρφωσης των τελευταίων ανοχτών διαδικασιών. Στην συνέλευση θα υπάρχουν οι δύο αφίσες για αφισοκόλληση σε γειτονιές και όποιος όποια σύντροφος συντρόφισσα θέλει μπορεί να ενημερωθεί περαιτέρω για την πορεία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 18:30, ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ COVID19

"Η παράδοση των καταπιεσμένων μας διδάσκει ότι η "κατάσταση έκτακτης ανάγκης" που ζούμε τώρα δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας. Πρέπει να κατορθώσουμε να συλλάβουμε την ιστορία έχοντας αυτή την επίγνωση." Βάλτερ Μπένγιαμιν

Έχουμε συνείδηση και ευθύνη για τις πράξεις μας. Οι μόνοι παράγοντες που εμποδίζουν την αυτοπροστασία μας είναι το κράτος και τα αφεντικά, που μας στοιβάζουν μια ζωή στα κάτεργά τους και που παρουσιάζονται ως ειδικοί και διεκδικούν την απόλυτη γνώση και διαχείριση της ζωής μας. Αυτοί είναι που, καλλιεργώντας τον φόβο που προκαλεί η ασθένεια και η απώλεια της ζωής, επιβάλλουν φίμωση και εγκλεισμό, ενώ παράλληλα εκμεταλλεύονται την παρούσα συνθήκη για να διογκώσουν τον πλούτο και τη δύναμή τους εις βάρος μας. Δεν αποδεχόμαστε την απαγόρευση κυκλοφορίας και την απομόνωσή, γιατί, πέρα από το ότι είναι για 'μας αδιανόητη παραχώρηση της ελευθερίας, είναι ταυτόχρονα αφοπλισμός των δυνάμεων μας απέναντι στους σχεδιασμούς τους όπως και έγινε καθ' όλη την διάρκεια της μαζικής καραντίνας, την οποία εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο. Επιλέγουμε να μην μείνουμε σπίτι για έναν ακόμη λόγο. Στεκόμαστε και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα σε αυτούς και αυτές που όπως και εμείς, λαμβάνουν τη βία του κράτους, του φασισμού, της πατριαρχίας και των μηχανισμών τους, με αποτέλεσμα να βυθίζομαστε καθημερινά στην εξαθλίωση και την φτωχοποίηση. Το να μείνουμε σπίτι και να μην κυκλοφορούμε, σημαίνει να αρνηθούμε την ζωή μας, τους αγώνες και την ελευθερία μας και να αποδεχτούμε την περαιτέρω εκμετάλλευση, αφού πλέον έχουν ποινικοποιήσει μέχρι και την αμφισβήτηση των απολυταρχικών πρακτικών τους. Σημαίνει δηλαδή να αποδεχτούμε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς.

Συνέχεια εδώ:

https://athens.indymedia.org/post/1607880/

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/83486/