Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 στις 11.00

Αυτοοργανωμένη Δομή «Το Ντουλάπι»

Σχετικά με το εργαστήρι παιδικών δράσεων «Φτου Ξελευτερία» το Σάββατο 7 Νοεμβρίου

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου είχε προγραμματιστεί από την Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου ένα ακόμα εργαστήρι παιδικών δράσεων «Φτου Ξελευτερία», εξαιτίας όμως του σοβαρού υγειονομικού ζητήματος, της κοινωνικής κατάστασης και των εξελίξεων που βιώνουμε αποφασίσαμε να αναβάλλουμε το παιδικό εργαστήρι.

Ο χώρος της κατάληψης θα είναι ανοιχτός από τις 11πμ έως και τη 1μμ για όσες και όσους επιθυμούν να φέρουν πράγματα για την Αυτοοργανωμένη Δομή Αλληλεγγύης και Συλλογής-Προσφοράς ειδών πρώτης ανάγκης «Το Ντουλάπι».

Η Αυτοοργανωμένη Δομή «Το Ντουλάπι» το τελευταίο διάστημα καλείται να ανταπεξέλθει σε αυξανόμενες ανάγκες για αγαθά, για ολοένα και περισσότερους συνανθρώπους μας. Την περασμένη εβδομάδα η δομή προσπάθησε να καλύψει τις ανάγκες 30 περίπου οικογενειών.

Ενημερώνουμε όποιον και όποια ενδιαφέρεται να προσφέρει ότι υπάρχουν οι παρακάτω ελλείψεις:

  • ρύζι
  • μακαρόνια
  • όσπρια
  • τοματοπελτέδες
  • γάλατα
  • λάδι
  • αλεύρι
  • είδη σωματικής υγιεινής
  • χαρτιά υγείας
  • καθαριστικά γενικής χρήσης

Οποίος/α ενδιαφέρεται να προσφέρει ενημερώνουμε ότι η δομή είναι ανοιχτή κάθε Δευτέρα 19:00-21:00.

Επιπλέον, εκτάκτως μπορεί να φέρει πράγματα το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, 11-1μμ, στον χώρο της κατάληψης πρώην ΠΙΚΠΑ, όπου ήταν προγραμματισμένο να γίνει το εργαστήριο παιδικών δράσεων «Φτου Ξελευτερία».

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

κάθε Κυριακή 6μμ στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα-askpthk.espivblogs.net

πηγή : https://askpthk.espivblogs.net/2020/11/06/sch…


Εργαστήρι παιδικών δράσεων «Φτου Ξελευτερία» Σάββατο 7 Νοεμβρίου, ώρα 11πμ-1μμ, στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα

Το παιδικό εργαστήρι δράσεων «Φτου Ξελευτερία» λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις (μάσκες, αντισηπτικά κτλ) λόγω της υγειονομικής κρίσης και της πανδημίας, σας καλεί να κάνουμε yoga και να κατασκευάσουμε κουκλοθέατρο στον εξωτερικό χώρο της κατάληψης. Επιπλέον, σε αυτό το εργαστήρι συζητάμε με τους γονείς για την κατάσταση.

Κάνουμε yoga και κατασκευάζουμε κουκλοθέατρο στον εξωτερικό χώρο της κατάληψης.

Στο εργαστήρι παιδικών δράσεων, όπως και σε κάθε εκδήλωση, συλλέγουμε τρόφιμα, είδη σωματικής υγιεινής, καθαριστικά για την Αυτοοργανωμένη Δομή Αλληλεγγύης "Το Ντουλάπι". Η δομή τη τελευταία περίοδο έχει αυξημένες ανάγκες καθώς προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες 40 οικογενειών.

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

κάθε Κυριακή 6μμ στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα-askpthk.espivblogs.net