Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 στις 12.00

2 καλέσματα : 1 2

[Αθήνα] Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο σύντροφο Κ.Γουρνά

Ενημέρωση από την συγκέντρωση αλληλεγγύης στον σύντροφο Κ. Γουρνά στις 18/11 και νέο κάλεσμα στα δικαστήρια σχολής Ευελπίδων, 19/11 στις 12μ

Ο σύντροφος Κ. Γουρνάς συνελήφθη στα πλαίσια της κατασταλτικής εκστρατείας ενάντια στις συγκεντρώσεις για το Πολυτεχνείο. Στο αμάξι που επέβαινε βρέθηκαν αντιασφυξιογόνες μάσκες, σημαίες, ένα κατσαβίδι κι ένα κοπίδι. Κατηγορείται για οπλοκατοχή, λόγω των δύο τελευταίων αντικειμένων. Σήμερα προστέθηκαν στην κατηγορία της οπλοκατοχής και οι σημαίες.

Στην σημερινή συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια βρέθηκαν αρκετές δεκάδες άτομα. Ο σύντροφος πήρε προθεσμία και περνάει από εισαγγελέα αύριο, 19/11 στις 12μ.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης αύριο, Πέμπτη 19/11/2020, στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων στις 12μ.

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣΕΣ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ

Συνέλευση αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

Το χθεσινό κάλεσμα: https://athens.indymedia.org/post/1608614/

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/83643/


Κάλεσμα στα δικαστήρια Ευελπίδων, Πέμπτη 19.11.20 στις 12:00

Στο πλαίσιο του χθεσινού οργίου καταστολής προσήχθη στο κέντρο της Αθήνας και ο σύντροφος Κώστας Γουρνάς μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαινε, στο οποίο βρέθηκαν σημαίες και αντιασφυξιογόνες μάσκες. Η προσαγωγή του συντρόφου μετατράπηκε τελικά σε σύλληψη με το νόμο περί όπλων, για ένα κατσαβίδι και ένα κοπίδι (εργαλεία δουλειάς) που βρέθηκαν στην κατοχή του. Σήμερα προστέθηκαν στην κατηγορία της οπλοκατοχής και οι σημαίες. Ο σύντροφος πήρε προθεσμία για αύριο, Πέμπτη 19.11. και μέχρι τότε εξακολουθεί να κρατείται στη ΓΑΔΑ. Η δίωξη αυτή είναι καθαρά εκδικητική και εξυπηρετεί ακριβώς την δημιουργία εντυπώσεων και τρόμου από μεριάς του κράτους. Τακτική που ακολουθούν πιστά και τα μμε.

Κάλεσμα στα δικαστήρια Ευελπίδων, Πέμπτη 19.11.20 στις 12:00

Κανένας μόνος στα χέρια του κράτους

Η κρίση του covid19 δεν αντιμετωπίζεται ούτε με καταστολή ούτε με υποταγή.

σύντροφοι /συντρόφισσες

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1608643/