Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 στις 9.00 πμ

8 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7 8

[Αθήνα] Κάλεσμα στήριξης στον αναρχικό Βαγγέλη Σταθόπουλο

Κείμενο στήριξης στον αναρχικό Βαγγέλη Σταθόπουλο

¨... Αλλά τελικά τίποτε από όλα αυτά δεν είναι και δεν θα είναι αστείο, όσο αγωνιστές και αγωνίστριες περνάνε τα χρόνια τους στη φυλακή, επειδή οι δυνάμεις της καταστολής θέλουν να σιωπήσει ο κόσμος της αλληλεγγύης, όσοι και όσες αναζητούν μια ανάσα ελευθερίας και ισότητας, ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας που βρίσκεται πάνω από τα κεφάλια μας. Αυτές είναι οι πρακτικές που επιφυλάσσει το κράτος σε όσους και όσες αντιστέκονται." Τετάρτη 17 Μαρτίου στο Εφετείο στην Λουκάρεως

post image

Εδώ και 16 μήνες, ο αναρχικός Βαγγέλης Σταθόπουλος βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές της Λάρισας, στο πλαίσιο μιας ακόμη σκευωρίας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που έρχεται να προστεθεί σε όλες αυτές που έχουμε ζήσει και γνωρίζουμε πολύ καλά πως στήνονται και κατασκευάζονται. Είναι αυτές οι γνωστές, copy paste υποθέσεις, που ποινικοποιούν συντροφικές σχέσεις και κάνουν ενοχή αξίες όπως η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά . Υποθέσεις που καταρρέουν ακόμα και στα ίδια τους τα αστικά δικαστήρια μετά από χρόνια, καθώς ούτως ή άλλως ο αρχικός σκοπός τους δεν είναι άλλος από τη διασπορά του φόβου και του παραδειγματισμού και τη διάλυση με κάθε τρόπο και μέσο των ανθρώπων που επιμένουν να αγωνίζονται για ελευθερία, δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.

Ο σύντροφός μας βρέθηκε στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, επειδή δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται ως αναρχικός ενάντια στο κράτος και την εξουσία. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχε ενεργά σε κινηματικές διαδικασίες, εργατικούς αγώνες, καταλήψεις, αντιφασιστικούς αγώνες, αλλά και σε κάθε μορφή εξουσίας.

Η σύλληψη του αναρχικού Βαγγέλη Σταθόπουλου τον Νοέμβρη του 2019, έρχεται λίγους μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας από την ακροδεξιά-νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία εγκαινιάζει την πρώτη της κατασταλτική επιχείρηση όσον αφορά τη φυλάκιση αγωνιστών/ριών με πρωτοφανή τρόπο μέσω στημένων κατηγορητηρίων και εξόφθαλμων σκευωριών. Έχοντας ήδη ξεκινήσει την επίθεση στο ευρύτερο ανατρεπτικό κίνημα με την εκστρατεία εκκενώσεων των καταλήψεων, εισβολές σε πανεπιστήμια, στρατικοποίηση της γειτονιάς των Εξαρχείων κτλ.

Η σύλληψη του συντρόφου μας συνοδεύεται φυσικά από όλα όσα συνεπάγονται «τέτοιες επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας»: Δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ που τον παρουσιάζουν ως τον «εγχώριο τρομοκράτη» και τον «δάσκαλο Kung Fu που παραδίδει μαθήματα πολεμικής άμυνας με σκοπό να φτιάξει στρατό». Σε πλήρη σύμπνοια με Μητσοτάκη - Χρυσοχοιδη τα καθεστωτικά μμε αναπαρήγαγαν κατασκευασμένα κατηγορητήρια πασπαλισμένα με ευφάνταστες ιστορίες αποδόμησης της προσωπικότητας του, χτίζοντας μιντιακά για άλλη μια φορά ένα τέρας, καθώς δεν υπήρχε ούτε ένα πραγματικό στοιχείο για να στηρίξει τη σκευωρία τους. Φυσικά, δεν πέσαμε από τα σύννεφα.

Ας πάμε όμως, στην πραγματική ζωή.

Είναι σχεδόν αστείο το πώς κατασκευάζονται στο πόδι όλες αυτές οι υποθέσεις φασόν της Αντιτρομοκρατικής.

Είναι σχεδόν αστείο ότι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ισχυρίζεται εν έτει 2020 ότι δεν έχει αναγνώριση κλήσης και όπως σε πολλές άλλες υποθέσεις, τον ενοχοποίησε μετά από «ανώνυμο τηλεφώνημα» που δέχθηκε.

Είναι σχεδόν αστείο το πως χρησιμοποιούνται τα ευρήματα ή μη ευρήματα DNA, ανάλογα με το πώς συμφέρει την Αντιτρομοκρατική. Αξίζει να αναφερθεί ότι στην περίπτωση του το γεγονός ότι δεν βρέθηκε DNA ή αποτύπωμά του αποτέλεσε επιβαρυντικό στοιχείο-όπως του ειπώθηκε.

Είναι σχεδόν αστείο ότι στις περισσότερες επιθέσεις που έχει αναλάβει η «Επαναστατική Αυτοάμυνα», ο σύντροφός μας βρισκόταν στη φυλακή.

Είναι σχεδόν αστείο ότι την ώρα που γινόταν η ληστεία στον Χολαργό, τελείωνε το μάθημά του στη σχολή WingTzun που διατηρούσε στο κέντρο της Αθήνας.

Είναι σχεδόν αστείο που ο εισαγγελέας παραπέμπει τον σύντροφό μας για σωρεία κακουργημάτων διαπιστώνοντας ότι ο "πατέρας" του Γιώργος Σταθόπουλος είναι ιδιοκτήτης διαμερίσματος όπου φυλάσσονταν όπλα, ενώ τον πατέρα του τον λένε Κωσταντίνο,καμία σχέση δεν έχει με το διαμέρισμα και μία απλή συνωνυμία μετατρέπεται σε συγγένεια α'βαθμού .

Εντάξει, είναι και ρυπαρό που στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής, το μένος τους να δημιουργηθεί στο πρόσωπο του ένας ακόμη «συνήθης ύποπτος» προσπέρασε ακόμη και το γεγονός ότι ένας άνθρωπος είναι αδύνατον να βρίσκεται σε δύο σημεία ταυτόχρονα.

Αλλά τελικά τίποτε από όλα αυτά δεν είναι και δεν θα είναι αστείο, όσο αγωνιστές και αγωνίστριες περνάνε τα χρόνια τους στη φυλακή, επειδή οι δυνάμεις της καταστολής θέλουν να σιωπήσει ο κόσμος της αλληλεγγύης, όσοι και όσες αναζητούν μια ανάσα ελευθερίας και ισότητας, ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας που βρίσκεται πάνω από τα κεφάλια μας. Αυτές είναι οι πρακτικές που επιφυλάσσει το κράτος σε όσους και όσες αντιστέκονται.

Η πανδημία είναι εδώ αλλά εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι ν' αφήσουμε ούτε τον αγώνα, ούτε τις ζωές μας κάτω από την κυριαρχία και την ασύδοτη καταστολή που μας έχουν επιβάλλει στο όνομα της. Δεν θα γίνουμε έρμαια αυτού του φασιστικού καθεστώτος.

H εγκληματική κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποδεικνύεται σε ό,τι χειρότερο έχει περάσει πολιτικά από την μεταπολίτευση και μετά.

Με κρατικό σχεδιασμό την εξατομίκευση και την υποταγή της κοινωνίας, με καταστροφικές και θανατηφόρες συνέπειες, η πανδημία φαίνεται πως έγινε ο δούρειος ίππος για να πραγματώσουν τα πιο φασιστικά σχέδιά τους.Σε μια κοινωνία που αιμορραγεί οικονομικά, ηθικά, κοινωνικά και ψυχολογικά, με ένα αβέβαιο μέλλον για την ίδια και τα παιδιά της οδεύουμε στην ακραία φτωχοποίηση.

Με ένα αποδιοργανωμένο σύστημα υγείας που έχει εξοντωθεί από τις ελλείψεις, με γιατρούς και υγειονομικό προσωπικό να αγωνίζονται μόνοι τους καταρρακωμένοι από τις πολύωρες βάρδιες, τις ελάχιστες ΜΕΘ και τον θάνατο ανθρώπων που αντιμετωπίζουν καθημερινά .

Με απλήρωτους εργαζομένους/ες, ανασφάλιστους/ες, με το λουκέτο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την εκτόξευση των ανέργων. Τι θα απογίνουν άλλωστε οι εργαζόμενοι σε αναστολή όταν σταματήσει το πενιχρό επίδομα των 534 ευρώ? Η ψήφιση του νέου αντεργατικού ν/σ διαλύει τα εργασιακά δικαιώματα που κερδήθηκαν με αίμα καταργώντας το 8ωρο, το δικαίωμα της απεργίας, την κυριακάτικη αργία. Η τάξη μας βρίσκεται σε πόλεμο.

Με μετανάστες/ριες εγκλωβισμένους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης κάτω από απάνθρωπες συνθήκες. Εικόνες ανατριχιαστικές που μετανάστριες βάζουν τα μωρά τους μέσα σε κούτες τις οποίες κρεμάνε έπειτα στην οροφή της σκηνής για να μην παγώνουν από τα νερά που μπαίνουν στις σκηνές τους.

Με την υπονόμευση της δημόσιας εκπαίδευσης και την αστυνομία πανεπιστημίων. Το ν/σ Κεραμέως περιέχει διαγραφές, πειθαρχικό νόμο, βάσεις εισαγωγής. Θέλουν να διαλύσουν τα δημόσια πανεπιστήμια που ανέκαθεν αποτελούσαν χώρους πολιτικής ζύμωσης.

Με τις φυλακές να βρίσκονται σε υπερπληθυσμό. Έχουν αφεθεί στο έλεος της πανδημίας, Ο προφυλακισμένος σύντροφος Β.Σ. νόσησε από covid 19 και έζησε στο πετσί του τη δολοφονική διαχείριση από το κράτος και τη γ.γ.εγκληματικής πολιτικής, Σοφία Νικολάου. Απομονωμένοι σε τριτοκοσμικές συνθήκες διαβίωσης με παντελής απουσία μέτρων ατομικής υγιεινής και προστασίας οι κρατούμενοι δίνουν μάχες για τα αυτονόητα, την ώρα που η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα και Σ.Νικολάου να δολοφονεί καθημερινά κρατούμενους με σαδιστικές και εκδικητικές μεθόδους έχοντας ήδη στα χέρια της το αίμα 3 νεκρών κρατουμένων. Η πραγματικότητα στις φυλακές είναι εφιαλτική.

Με τη λεηλασία της φύσης προς όφελος των αφεντικών και της υπερεκμετάλλευσης των εταιρειών . Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.

Στον αντίποδα αυτών το κράτος απαντάει

Με καταστολή, απαγόρευση κυκλοφορίας, πρόστιμα και ωμή βία, τρομοκρατία και αστυνομία παντού, σε ρόλο κράτους εν κράτει. Τα δεκάδες εκατομμύρια που δαπάνησε η ελληνική κυβέρνηση στην αστυνομία είναι η προετοιμασία τους για τις αντιστάσεις, τον ξεσηκωμό, τις εξεγέρσεις που έρχονται από τον καταπιεσμένο λαό.

Με απαγόρευση πορειών-συγκεντρώσεων και σωρηδόν συλλήψεις. Είναι η αυταρχική κυβέρνηση Μητσοτάκη που με όρους προσωπικής βεντέτας αρνείται να εφαρμόσει το δίκαιο αίτημα του αγωνιστή απεργού πείνας Δ.Κουφοντίνα.

Με αμέτρητα οικονομικά-πολιτικά σκάνδαλα (μεγάλος περίπατος, σκοιλ ελικικου, μάσκες αερόστατα για τα σχολεία, οικονομική στήριξη σε ιδιωτικές εταιρείες, μπόνους εκατομμυρίων στα μμε για κρατική προπαγάνδα κ.α.)

Με την γνωστή οικογένεια χαραμοφάηδων να ροκανίζει εκατομμύρια, με στόχο την συσσώρευση του πλούτου και την εξάπλωση της φτώχειας.

Η διαχείριση της πανδημίας δεν γίνεται για την προστασία της δημόσιας υγείας , είναι ξεκάθαρα πλέον πολιτικά προσανατολισμένη στην καταστολή και τη χειραγώγηση.Το μόνο σίγουρο είναι πως η κοινωνική εξέγερση είναι κοντά. Χρειάζεται οργάνωση, αντίσταση,αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια.

Στεκόμαστε δίπλα στους έγκλειστους/ες στις φυλακές και στα ψυχιατρεία, στους άστεγους -ες,τους μετανάστες -ριες,τις γυναίκες που υποφέρουν κλεισμένες στα σπίτια τους από την κακοποίηση και την βία των συζύγων, στεκόμαστε ο ένας δίπλα στην άλλη.

Δείχνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας ενισχύοντας τις κοινωνικές αυτοργανωμένες δομές του αγωνιστικού κινήματος.Βγαίνουμε στον δρόμο που τόσο θέλουν να μας στερήσουν γιατί τόσο πολύ φοβούνται.

Αντιστεκόμαστε μέχρι να πάρουμε τις ζωές μας πίσω.

Τετάρτη 17 Μαρτίου στο Εφετείο στη Λουκάρεως στις 09:00

Άμεση απελευθέρωση στον αναρχικό σύντροφο Βαγγέλη Σταθόπουλο.

αλληλέγγυες/οι

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1611247/


1 2 3 4 5 6 7 8

"Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΒΙΑ" κείμενο αλληλεγγύης στο σύντροφο μας Βαγγέλη Σταθόπουλο

post image

"Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΒΙΑ"

Το κράτος πάντοτε προσπαθεί να κρύψει τη βαρβαρότητα και την καταπίεση πίσω από την ποινικοποίηση των αντιστάσεων. Το Ελληνικό Κράτος προχωρά όμως, ένα βήμα παραπέρα, με την ποινικοποίηση της αλληλεγγύης και των προσωπικών σχέσεων. Προκειμένου να ελέγξει, να τρομοκρατήσει και να αποσιωπήσει όσους-ες διαμαρτύρονται και αναζητούν έμπρακτα μια άλλη ζωή ελευθερίας και ισότητας, η κρατική μηχανή προχωρεί στην καταγραφή και δίωξη των κοινωνικών σχέσεων, όπου μέχρι και η απλή γνωριμία να θεωρείται κακουργηματική επιλογή. Εγκαθιδρύει το ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ως κεντρικό άξονα διαμόρφωσης της πολιτικής του με την επιβολή περιορισμών, τιμωριών αστυνομοκρατίας και ακραίας καταστολής. Είναι το χέρι του νόμου που διαστρεβλώνει την αλήθεια και καθιστά ποινικά κολάσιμες την αντίσταση και την αλληλεγγύη, αξίες που αποτελούν συνισταμένη της ελευθερίας και της δικαιοσύνης, αξίες που η εξαθλίωση και η κοινωνική αδικία τις μετατρέπουν σε ένα συνεχή αγώνα για αξιοπρέπεια και επιβίωση. Απέναντι στην τακτική του κράτους για κατακερματισμό και διάλυση, η αλληλεγγύη και η συντροφικότητα είναι αυτή που προσδίδει νόημα και περιεχόμενο στις κοινωνικές σχέσεις ενώ η έκταση και η ένταση με την οποία εκφράζεται καθορίζει και την ποιότητα των σχέσεων αυτών. Εν τέλει διακρίνεται ως ο βασικότερος συνεκτικός δεσμός μεταξύ των ατόμων για τη δημιουργία μιας αυτόνομης κοινωνίας απέναντι στο αυταρχικό κράτος. Το σύνολο των μεθόδων της κρατικής εξουσίας που βάλλεται ενάντια στην κοινωνία μας αφορά όλους-ες, προπάντων και στο ζοφερό καιρό της πανδημίας, που φαίνεται πως η απάντηση της κρατικής διαχείρισης σε όλα είναι η καταστολή.Το πρόσωπο του συντρόφου Β. Σταθόπουλου βρέθηκε στο στόχαστρο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, επειδή δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται ως αναρχικός και να συμμετέχει στους κοινωνικούς αγώνες ενάντια στο κράτος και την εξουσία. Ο κατασταλτικός μηχανισμός αναλαμβάνει να εμπλέξει κάθε προσωπική και κοινωνική σχέση, προχωρώντας στην γνωστή κατασκευή ενόχων. Γίνεται στόχος της κρατικής προπαγάνδας και των παρακρατικών υπηρεσιών με μια υπόθεση που με κατασκευασμένα στοιχεία τον στέλνουν στη φυλακή. Η βίαιη σύλληψή του γίνεται μέσα σε ένα κλίμα τρομοϋστερίας και διασυρμού,χ ωρίς καμία αναγνώριση του κριτηρίου της αθωότητας. Σε μια εποχή που ο ίδιος προσπαθούσε να φτιάξει τη ζωή του κάτω από το βλέμμα της αστυνομίας, κατηγορείται για συμμέτοχη σε ληστεία και σε ένοπλη οργάνωση δίχως να έχει προκύψει κανένα στοιχείο ενοχής εις βάρος του. Για πάνω από ένα χρόνο, οι διώκτες του με ψευδείς εντυπώσεις, με μια τεχνηέντως διαμορφωμένη κατάθεση που είχε σκοπό την ενοχοποίηση του και που αμέσως πάρθηκε πίσω, με παρακράτηση στοιχείων, με εξπρές μεταγωγές, με έκτακτα στρατοδικεία, οι εισαγγελείς και ανακριτές απλώς σφραγίζουν τα έγγραφα της αστυνομίας που τον κρατούν όμηρο στα χέρια τους κράτους. Ενάμιση χρόνο μετά και τίποτα δεν φαίνεται να άλλαξε. 16 μήνες στηφυλακή, δίχως καμία ανάμειξη με τις επινοημένες κατηγορίες και τα δήθεν στοιχεία της Ασφάλειας και της Αντι-τρομοκρατικής, επειδή ανταποκρίθηκε απλώς στο κάλεσμα βοήθειας ενός συντρόφου. Ενοχοποιούν και παγιδεύουν στους ποινικούς μηχανισμούς τους, έναν άνθρωπο που έτεινε μια χείρα βοήθειας και τον οδηγούν στην κοινωνική απομόνωση μέσω της προφυλάκισης. Έναν άνθρωπο που έκανε την αλληλεγγύη και την συντροφικότητα πράξη. Ο σύντροφος Βαγγέλης από την πρώτη στιγμή, αρνείται τις ψεύτικες κατηγορίες με την κραυγή της αθωότητάς του. Θέλοντας πεισματικά να τον κρατήσουν μακριά από δικηγόρους, οικογένεια, φίλους και οικείους μεταφέρεται από τις δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού στην πειθαρχική φυλακή της Λάρισας, όπου κρατείται παράνομα με σκοπό την απομόνωσή του. Αργότερα, βρισκόμενος στην πρώτη γραμμή του αγώνα των κρατουμένων στις φυλακές Λάρισας σχετικά με την διαχείριση του Covid-19, ασθενής και ο ίδιος στον ιό, καταγράφει και καταγγέλλει την εγκληματική πολιτική της εξουσίας στην διαχείρισης της πανδημίας μέσα στα κέντρα κράτησης. Λίγους μήνες αργότερα ο εισαγγελέας με περίσσια προκλητικότητα και με στοιχεία, που ο ίδιος κατασκεύασε τον παραπέμπει σε δίκη. Στις 17 Μαρτίου, ο σύντροφός μας Β. Σταθόπουλος οδηγείται εκδικητικά σε δίκη με πιθανολογικά σενάρια. Οι διώκτες του στερώντας του κάθε τεκμήριο αθωότητας όχι μόνο δεν κατάφεραν να τον ενοχοποιήσουν, αλλά επαλήθευσαν θριαμβευτικά τους αρχικούς του ισχυρισμούς ότι η μόνη ανάμιξή του στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν γύρισε την πλάτη στον τραυματισμένο αναρχικό Δ. Χατζηβασιλειάδη. Η δικαιοσύνη τους δεν είναι τίποτε άλλο παρά η χαιρεκακία της κυριαρχίας. Στόχος των κατασταλτικών δυνάμεων είναι να σιωπήσει κάθε φωνή αλληλεγγύης, να διαλυθεί κάθε κοινωνικός προσωπικός δεσμός, να γίνει ενοχή η ανθρωπιά και η συντροφικότητα. Όμως δεν θα σωπάσουμε. Δεν θα αφήσουμε κανέναν άνθρωπο όμηρο στα χέρια του κράτους. Απέναντι στις κατασκευές του ψεύδους, η αλήθεια και η αλληλεγγύη αποδεικνύονται πιο δυνατές. Για ακόμη μια φορά στεκόμαστε απέναντι στην κρατική τρομοκρατία, μα δεν είμαστε μόνοι-ες. Οι φωνές μας δεν αντηχούν στην έρημο, αντιθέτως κουβαλούν την ηχώ των κοινωνικών αγώνων και των ανθρώπινων συναισθημάτων. Η αλληλεγγύη μας θα ξεδιπλωθεί παντού, στα δικαστήρια, στους δρόμους και τις γειτονιές. Απέναντι στην έρημο του κράτους, προτάσσουμε την άνοιξη της ελευθερίας και αναμένουμε να καταρρεύσουν κι αυτές οι κατηγορίες, όπως τόσες άλλες. Ξέρουμε ότι ο αγώνας είναι δύσκολος και ο δρόμος στενός, αλλά αυτό τον δρόμο τον διαβαίνουμε μαζί, κανείς και καμιά μας δεν θα μένει μόνος-η. Ζητούμε την άμεση απελευθέρωση του συντρόφου μας Β. Σταθόπουλου και την αθώωσή του στη δίκη που ξεκινάει 17 Μαρτίου. Ενάντια στην ποινικοποίηση των προσωπικών σχέσεων, ενάντια στην κρατική τρομοκρατία, ο αγώνας απέναντι στην κυριαρχία είναι αγώνας για την ανθρωπιά, τη μνήμη και την ελευθερία.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ-ΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ) ΩΡΑ 9.00.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

Άμεση απελευθέρωση του Β. Σταθόπουλου

Κανένας όμηρος στα χέρια του κράτους

Λευτεριά σε όλους-ες μας

Σύντροφοι-ισσες ενάντια στην ομηρία του Β. Σταθόπουλου

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1611320/


1 2 3 4 5 6 7 8

Η Αλληλεγγύη είναι το ανάχωμα πάνω στο οποίο θα συντριβεί η κρατική καταστολή

Η όλη υπόθεση αρχικά βασίζεται σε μια ληστεία σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ, όπου σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τραυματίζεται ο ένας από τους 2 που συμμετείχαν και στην πορεία των ερευνών ανακαλύπτουν οπλισμό που τον αποδίδουν στην Επαναστατική Αυτοάμυνα.

Στις 8 Νοεμβρίου 2019 σε επιχείρηση της "αντιτρομοκρατικής" συλλαμβάνονται 3 άτομα και προσάγονται δεκάδες άλλα, ενώ πραγματοποιούνται και αρκετές εισβολές - έρευνες σε σπίτια.

Συλλαμβάνονται ο αναρχικός Βαγγέλης Σταθόπουλος η αναρχική Μυρτώ Σ. και άλλο ένα άτομο. Επίσης, καταζητείται ο αναρχικός Χατζηβασιλειάδης Δημήτρης. Ο σύντροφος Β. Σταθόπουλος και το άλλο άτομο προφυλακίζονται, ενώ η συντρόφισσα Μυρτώ Σ. κατηγορήθηκε για πλημμελήματα και αφέθηκε "ελεύθερη". Ο αναρχικός σύντροφος Β. Σταθόπουλος από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ με κείμενο του αρνείται την όποια εμπλοκή του στην υπόθεση τόσο της οργάνωσης όσο και της ληστείας, ενώ κατά την "απολογία" του στον ανακριτή αναλαμβάνει την ευθύνη ότι για λόγους αλληλεγγύης βοήθησε τον τραυματισμένο αναρχικό Δ. Χατζηβασιλειάδη. Εδώ, η αλληλεγγύη σε ένα τραυματισμένο αναρχικό φτάνει και περισσεύει για τους μηχανισμούς του κράτους ως αποδεικτικό στοιχείο για να χαρακτηριστεί κάποιος "τρομοκράτης" και να κατηγορηθεί για μια σειρά πράξεων με τον 187Α. Ο σύντροφος Β. Σταθόπουλος δεν είναι η πρώτη φορά που στοχοποιείται από τους διωκτικούς μηχανισμούς και πιο συγκεκριμένα από την "αντιτρομοκρατική", τον Απρίλη του 2010 είχε συλληφθεί εκ νέου με μια σειρά κατηγορίες για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα, κατηγορίες που σε μεγάλο βαθμό κατέρρευσαν στη δίκη που ακολούθησε. Η πολύχρονη δραστήρια παρουσία του στον αναρχικό χώρο είναι αυτή που και τότε και τώρα τον θέτουν στο στόχαστρο. Η αλληλεγγύη για την εξουσία δεν είναι απλά μια ξένη έννοια, αλλά μια εχθρική αξία που πρέπει να χτυπηθεί με κάθε τρόπο. Η εξατομίκευση, ο κοινωνικός κανιβαλισμός είναι στρατηγική τους επιλογή.

Δεν θα μπορούσαν και από αυτή την υπόθεση να λείψουν τα ΜΜΕ, που επιδόθηκαν σε ένα ιδιότυπο ανταγωνισμό ποιος θα πλασάρει το καλύτερο σενάριο τρομοϋστερίας. Σενάριο, βεβαίως, υπαγορευμένο από την "αντιτρομοκρατική" αλλά με ελεύθερη απόδοση από τους "σκηνοθέτες" των ΜΜΕ. Έτσι, είδαμε αιμοσταγείς "τρομοκράτες" να ανατινάζουν ασθενοφόρα και να σπέρνουν τον θάνατο, σούπερ βόμβες, laser και ελεύθερους σκοπευτές, ενώ δεν δίστασαν την επαγγελματική δραστηριότητα του συντρόφου Σταθόπουλου, που είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών, να την κάνουν σήριαλ με video και φωτογραφίες προκειμένου να πείσουν τον μέσο πολίτη για την ενοχή του, την "πολεμική εκπαίδευσή του" κλπ. Δεν παράλειψαν βέβαια, να συνδέσουν και αυτή την υπόθεση με την γενικότερη επιδίωξή τους περί συγκοινωνούντων δοχείων της "ανομίας", καταλήψεις, πανεπιστημιακά στέκια, οργανώσεις, όλα μαζί στο αφήγημα της αστυνομικής σαπουνόπερας.

"Τσακίστε τους όλους λοιπόν, στο όνομα της κανονικότητας" αυτό είναι το δόγμα. Και σε αυτό εμείς από την δική μας πλευρά, δηλώνουμε ότι θα αντισταθούμε σε αυτήν την "κανονικότητα" που θέλουν να επιβάλλουν και στον αγώνα αυτόν δεν χωράνε διακρίσεις ως προς τις μορφές και τα μέσα πάλης.

Η αλληλεγγύη στους φυλακισμένους και γενικότερα στους διωκόμενους συντρόφους/-ισσες δεν είναι απλώς μέρος του αγώνα μας, αλλά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον αγώνα για την επανάσταση, με τον αγώνα για μια κοινωνία ισότητας και ελευθερίας.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης Τετάρτη 17 Μαρτίου στο εφετείο της οδού Λουκάρεως στις 9 πμ ( Η δίκη θα πραγματοποιηθεί στον 4ο όροφο - Αίθουσα 104 Γ)

Λευτεριά στον αναρχικό Βαγγέλη Σταθόπουλο

Δύναμη στον αναρχικό Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη που καταζητείται

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1611330/


1 2 3 4 5 6 7 8

Πανό αλληλεγγύης στον αναρχικό Β. Σταθόπουλο

Στο άδικο όταν δεν εναντιώνεσαι, τότε συμφωνείς μαζί του.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό Βαγγέλη Σταθόπουλο, Τετάρτη 17 Μαρτίου στο Εφετείο της οδού Λουκάρεως στις 9 πμ.
( Η δίκη θα πραγματοποιηθεί στον 4ο όροφο - Αίθουσα 104 Γ)

Ομάδα Αδράστεια

πηγή : https://omadaadrasteia.wordpress.com/2021/03/…


1 2 3 4 5 6 7 8

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στο σύντροφο Β. Σταθόπουλο, 17/3 στις 9:00 στο Εφετείο Αθήνας (Λουκάρεως)

Συγκέντρωση αλληλεγγύης 17/3

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης Τετάρτη 17 Μαρτίου στις 9:00στο Εφετείο Αθήνας (Λουκάρεως)

Στις 17 Μαρτίου ο σύντροφος Βαγγέλης Σταθόπουλος έπειτα από 16 μήνες προφυλάκισης οδηγείται σε δίκη με κατηγορίες για συμμετοχή σε ληστεία και στην ένοπλη οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα», χωρίς να έχει προκύψει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο εις βάρος του. Όλα ξεκινούν το Νοέμβριο του 2019 που συλλαμβάνονται 3 άτομα σε επιχείρηση της "αντι"τρομοκρατικής, έπειτα από μία ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, όπου τραυματίζεται ο ένας εκ των δύο που συμμετείχαν σε αυτήν. Στη συνέχεια βρίσκεται οπλισμός που αποδόθηκε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα». Στις τρεις συλλήψεις προφυλακίζονται ο Βαγγέλης Σταθόπουλος και το τρίτο άτομο, ενώ η αναρχική Μ.Σ. που κατηγορήθηκε για πλημμελήματα αφήνεται ελεύθερη. Ο Βαγγέλης Σταθόπουλος από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ αρνείται την οποιαδήποτε ανάμειξή του στην οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα, αλλά και στη ληστεία, ενώ στον ανακριτή αναλαμβάνει την ευθύνη της βοήθειας που προσέφερε στον τραυματισμένο αναρχικό Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη.Χωρίς καμία εμπλοκή στις πράξεις που του αποδίδουν οι κατασκευασμένες κατηγορίες της Ασφάλειας και της "αντι"τρομοκρατικής, οι διωκτικοί μηχανισμοί ενοχοποιούν και παγιδεύουν τον σύντροφό μας, επειδή έδειξε εμπράκτως την αλληλεγγύη του, βοηθώντας τον τραυματισμένο αναρχικό Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ) ΩΡΑ 9:00

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Β. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστών

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1611375/


1 2 3 4 5 6 7 8

Ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στον Β. Σταθόπουλο

post image

Ανάρτηση πανό καλέσματος στο δικαστήριο του Βαγγέλη Σταθόπουλου στην πεζογέφυρα της Πέτρου Ράλλη. Συγκέντρωση αλληλεγγύης στις 17/3 στο εφετείο αθηνών (Λουκάρεως) 9:00 π.μ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ

αναρχικές-οί

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1611381/


1 2 3 4 5 6 7 8

Ο αγωνιστής Β.Σ. είναι 16 μήνες έγκλειστος στις πειθαρχικές φυλακές της Λάρισσας, απομονωμένος από τους δικούς του ανθρώπους και τους δικηγόρους του. Του γνωστοποιείται ότι η δίκη του ξεκινά στις 17 Μαρτίου. Μέχρι σήμερα, και στερώντας του κάθε τεκμήριο αθωότητας και δίχως να του επιτρέπουν να ασκήσει τα στοιχειώδη του δικαιώματα μέχρι και τη δίκη, δεν έχει βρεθεί κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον του. Όλοι και όλες πρέπει να είμαστε δίπλα στις μάχες που θα δώσει ο αναρχικός σύντροφος Β.Σταθόπουλος, υψώνοντας ανάχωματα αλληλεγγύης ενάντια στην κρατική μηχανή και τον κρατικό ρεβανσισμό. Πόλεμο στο καθεστώς εξαίρεσης των πολιτικώv κρατουμένων και της ποινικοποίησης των ανθρώπινων σχέσεων.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ Β.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ 17/3 9.00πμ ΣΤΗ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ

Στις 8/11/2020 μπάτσοι της αντιτρομοκρατικής συλλαμβάνουν μετά από επιχείρηση στο σπίτι του, τον αναρχικό αγωνιστή Β.Σταθόπουλο. Ο λόγος της σύλληψης του συντρόφου ήταν η δήθεν συμμετοχή του σε ένοπλη ληστεία καταστήματος ΟΠΑΠ στο Χολαργό και η υποτιθέμενη ένταξη του στην ''Επαναστατική Αυτοάμυνα'', παρόλο που στο μεγαλύτερο διάστημα που δρούσε η εν λόγω οργάνωση ο σύντροφος βρισκόταν φυλακισμένος. Μοναδικό δε στοιχείο αποτελεί ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, αγνώστης προελεύσεως, που ''ενημερώνει'' την ΕΛ.ΑΣ. πως ο αναφερόμενος Β.Σ. εμπλέκεται στη ληστεία, τηλεφώνημα που μέχρι και σήμερα δεν έχει εντοπιστεί παρότι υποτίθεται πως διαθέτουν τα κατάλληλα τεχνολογικά μέσα για να το κάνουν όπως και το κάνουν σε πάρα πολλές άλλες περιπτώσεις. Με συνοπτικές και σε χρόνο dt διαδικασίες κατασκευάζουν ένα βαρύ κατηγορητήριο έναντια στο πρόσωπο του που είναι άνευ προηγουμένου. Σε ότι αφορά τα ευρήματα της Ελληνικής Παρωδίας, αποδεικνύουν και επισημοποιούν περίτρανα την αρχική δήλωση του συντρόφου, το ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις ψεύτικες κατηγορίες που του προσάπτουν. Η μεθοδολογία που ακολουθά το αστυνομοκράτος της Ν.Δ. και συγκεκριμένα στην περίπτωση του Β.Σ. δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο ή κάτι το πρωτοφανές και επιβεβαιώνει την πάγια τακτική του κράτους να δημιουργεί,να συνθέτει και να ενορχηστρώνει παραστάσεις-παραμύθια με ''συνήθης υπόπτους'' και ''συνήθης ενόχους'', με πλαστά ή και δίχως στοιχεία, με σκόπο να τσακίσει την θέληση των αγωνιστών/στριών, την πλήρης αποκοπή τους από τις κινηματικές διαδικασίες/δράσεις και τους κοινωνικούς-ταξικούς αγώνες γενικότερα. Ό,τι αντιστέκεται στην εξαθλίωση και στη βάναυση νεκροπολιτική τους θα διώκεται,θα καταστέλεται και θα εξοντώνεται. Το περίφημο δόγμα ''Νόμος και τάξη'', βασικός πυλώνας της πολιτικής τους, που τόσο λιβανίζει και προσπαθεί να επιτάξει η σημερινή κυβέρνηση των αρίστων.

Οι πραγματικοί και ουσιαστικοί λόγοι που ο Β.Σ. διώκεται και βρίσκεται μέχρι σήμερα όμηρος στα κρατικά κελιά της εξουσίας, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο εις βάρος του, είναι καθαρά η φροντίδα, η ανθρωπιά και η έμπρακτη αλληλεγγύη που έδειξε σε ένα τραυματία αναρχικό σύντροφο του όταν αυτό του ζητήθηκε και η πολιτική του ταυτότητα. Η σύλληψη και η εκδικητίκη συμπεριφόρα του νεοφιλελεύθερου-φασιστικού κράτους στο πρόσωπο του συντρόφου, η πλήρης διαστρέβλωση της αλήθειας και η έκθεσης της προσωπικής του ζωής από τα καθεστωτικά και διεφθαρμένα ΜΜΕ εντάσσονται στο γενικότερο πόλεμο που δέχεται το αναρχικό-ανατρεπτικό κίνημα και όσοι/ες αγωνίζονται την μίζερη και σάπια πραγματικότητα που προσπαθούν να μας επιβάλλουν. Καταπατώντας τους ίδιους τους νόμους που οι ίδιοι έχουν θεσπίσει, διωκτικές αρχές, Νικολάου και Χρυσοχοίδης, σε ρόλο καθοδηγητή, διεξάγουν έναν λυσσαλέο πολεμο σε όλα τα πεδία, εντός και εκτός των φυλακών. Το εγχώριο ολοκληρωτικό καθεστώς δεν αρκείται πλέον μόνο στη δίωξη των πολιτικών φρονημάτων αλλά ποινικοποιεί και τις προσωπικές-συντροφικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων.

Ο αγωνιστής Β.Σ. είναι 16 μήνες έγκλειστος στις πειθαρχικές φυλακές της Λάρισας, απομονωμένος από τους δικούς του ανθρώπους και τους δικηγόρους του. Του γνωστοποιείται ότι η δίκη του ξεκινά στις 17 Μαρτίου. Μέχρι σήμερα, και στερώντας του κάθε τεκμήριο αθωότητας και δίχως να του επιτρέπουν να ασκήσει τα στοιχειώδη του δικαιώματα μέχρι και τη δίκη, δεν έχει βρεθεί κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον του. Όλοι και όλες πρέπει να είμαστε δίπλα στις μάχες που θα δώσει ο αναρχικός σύντροφος Β.Σταθόπουλος, υψώνοντας ανάχωματα αλληλεγγύης ενάντια στην κρατική μηχανή και τον κρατικό ρεβανσισμό. Πόλεμο στο καθεστώς εξαίρεσης των πολιτικώv κρατουμένων και της ποινικοποίησης των ανθρώπινων σχέσεων.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 17/3, 9.00πμ ΣΤΗ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ, ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Αναρχική ομάδα Bellini

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1611382/


1 2 3 4 5 6 7 8

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στον αναρχικό Β.Σταθόπουλο

Ο αναρχικός σύντροφος Βαγγέλης Σταθόπουλος συνελήφθη στις 8 Νοεμβρίου 2019 από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στο πλαίσιο μιας ακόμη κρατικής σκευωρίας και μέχρι σήμερα, 16 μήνες μετά, κρατείται στις φυλακές της Λάρισας. Ο σύντροφος κατηγορείται για ληστεία αλλά και για συμμετοχή στην ένοπλη οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα χωρίς κανένα ουσιαστικό στοιχείο να τον συνδέει με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται αναδεικνύοντας τον εκδικητικό και πολιτικό χαρακτήρα της δίωξής του. Ο λόγος που βρίσκεται αντιμέτωπος για μία ακόμη φορά απέναντι στην αστική δικαιοσύνη είναι η σταθερή και συνεπής συμμετοχή του εδώ και πολλά χρόνια στο αναρχικό κίνημα και τους κοινωνικούς - ταξικούς αγώνες, αλλά και η αλληλέγγυα στάση του.Το 2010 είχε βρεθεί ξανά στο στόχαστρο των διωκτικών μηχανισμών κατηγορούμενος για την υπόθεση της ένοπλης οργάνωσης ΕπαναστατικόςΑγώνας όπου και καταδικάστηκε σε 7,5 χρόνια φυλάκισης.

"Μετά από σχεδόν 18 μήνες δίκης, έδωσα και εγώ από τη δική μου πλευρά μάχες και πολέμησα τόσο την κατασκευή στοιχείων, όσο και την αναγκαιότητα ύπαρξης και συνέχισης του ίδιου του αγώνα. Υπερασπίστηκα τις συντροφικές και φιλικές μου σχέσεις, που αναπτύχθηκαν και ισχυροποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της αντίστασης ενάντια στο σύστημα της καταπίεσης. Θεωρώ ότι στο δικό μου πρόσωπο χτυπιέται η πολυμορφία του ίδιου του αγώνα και η επαναστατική προοπτική του. Υπερασπίστηκα ανοιχτά, όπως έκανα και τόσα χρόνια, τη συνέχισή του και την αλληλεγγύη σε όλες της μορφές δράσης που αναπτύσσονται στο εσωτερικό του κατά τη διεξαγωγή του." Γράμμα από τη φυλακή Μάιος 2013, Βαγγέλης Σταθόπουλος

Ο σύντροφος ύστερα από την πρόσφατη σύλληψή του το 2019 οδηγήθηκε στις φυλακές της Λάρισας. Μια προφυλάκισή με ξεκάθαρα εκδικητικό χαρακτήρα καθώς βρίσκεται μακριά από τον τόπο διαμονής του, γεγονός που δυσχεραίνει την πραγματοποίηση επισκεπτηρίων με τους οικείους του. Οι φυλακές της Λάρισας αποτελούν τη δεύτερη μεγαλύτερη φυλακή στην Ελλάδα από πλευράς υπερπληθυσμού, και την φυλακή με τα περισσότερα ίσως κρούσματα covid 19. Παρά τις προειδοποιήσεις και τις διαμαρτυρίες των εγκλείστων, οι εκπρόσωποι του Υ.ΠΡΟ.ΠΟ άφησαν την συγκεκριμένη φυλακή να μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα καθ΄ όλη τη διάρκεια της πανδημίας χωρίς να έχει ληφθεί κανένα μέτρο προστασίας για τους κρατούμενους.

Αποτέλεσμα αυτής της εγκληματικής διαχείρισης είναι πως ο σύντροφος (ο οποίος ανήκει σε ευπαθή ομάδα) εκτέθηκε σε άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του, καθώς βρέθηκε θετικός στον covid 19, κατόπιν μαχητικής διαμαρτυρίας των κρατουμένων να διενεργηθούν τεστ από τον εοδυ και τέθηκε σε "καραντίνα"μαζί με άλλους 60 κρατούμενους θετικούς στον ιό στοιβαγμένοι όλοι στον ίδιο θάλαμο.Η αιχμαλωσία του συντρόφου αποτελεί ένα ακόμη κομμάτι της προληπτικής αντιεξέγερσης που το κράτος και τα αφεντικά δρομολογούν με ολοκληρωτικές και συνοπτικές διαδικασίες. Η επίθεση σε όσους και όσες αγωνίζονται και ειδικά στο αναρχικό κίνημα, γέννημα θρέμμα του οποίου αποτελεί οΒαγγέλης Σταθόπουλος, αφορά το σύνολο της κοινωνικής βάσης αφού αποσκοπεί στην ακόμα μεγαλύτερη φτωχοποίηση της εργατικής τάξης ,στην αδρανοποίηση των αντιστάσεων με πρόσχημα την πανδημία και στην αυταρχικοποίηση της κρατικής επιβολής προς όφελος των αφεντικών και εναντίων των καταπιεσμένων στο σύνολό τους.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι /ες στον σύντροφο και συμμετέχουμε στην συγκέντρωση αλληλεγγύης εν όψη της δίκης του την Τετάρτη 17 Μαρτίου, στις 09:00 στο Εφετείο Αθηνών

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ Β. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Ταξική Αντεπίθεση

πηγή : https://taksiki-antepithesi.gr/2021/03/συγκέν…