Παρασκευή 2 Απριλίου 2021 στις 17.00

Προβολή "Hedwig and the Angry Inch (2001)"

To Hedwig and the Angry Inch είναι μία comedy-drama ταινία του 2001 με σκηνοθεσία και σενάριο του John Cameron Mitchell. Είναι βασισμένη στο ομώνυμο stage musical του 1998, του Mitchell και του Stephen Trask. Η ιστορία ακολουθεί τη Hedwig Robinson, μια genderqueer ροκ τραγουδίστρια από την Ανατολική Γερμανία. Η Hedwig αναπτύσσει μια σχέση με έναν νεαρό άντρα, τον Tommy, ο οποίος γίνεται μουσικός συνεγάτης και μέντοράς της, αλλά καταλήγει να της κλέβει τη μουσική και να κάνει καριέρα. Η Hedwig και η μπάντα της (the Angry Inch) παρακολουθούν το tour του Tommy. Στην πορεία αυτή εκείνη εξερευνεί το παρελθόν και την ταυτότητά της.

Αντιλαμβανόμαστε τους αγώνες μας διαθεματικά, αναγνωρίζοντας τις πολλαπλές καταπιέσεις που καθημερινά βιώνουμε. Έτσι, επιλέγουμε για άλλη μία φορά τον χώρο του πανεπιστημίου για την προβολή αυτή, ώστε να στηρίξουμε και να πλαισιώσουμε και εμείς τις καταλήψεις και τις δράσεις που γίνονται αυτήν την περίοδο, ενάντια στο νόμο 4777 και την γενικευμένη καταστολή των ζωών μας. Διεκδικούμε να υπάρχουμε ελεύθερα στο πανεπιστήμιο, όπως και σε κάθε δημόσιο χώρο.

Παρασκευή 2/4 στις 17:00 στο Τρίγωνο του Πολυτεχνείου

*κακοποιητικές συμπεριφορές κάθε είδους (μάτσο επιβολή, τρανσφοβία, ομοφοβία, σεξισμός, ρατσισμός κ.α.) δε θα γίνουν ανεκτές.

**προσέχουμε όσο μπορούμε και είμαστε φροντιστικά το ένα με το άλλο όσον αφορά το γνωστό ιό

Συλλογικότητα Radical Pride