Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 στις 17.00

Έκτακτη συνέλευση για τη μεταγωγή του συντρόφου Γ.Δημητράκη στις φυλακές Δομοκού

Έκτακτη Συνέλευση - Ο σύντροφος Γ. Δημητράκης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στις φυλακές Δομοκού

Ο σύντροφος Γ. Δημητράκης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στις φυλακές Δομοκού - Έκτακτη Συνέλευση Παρασκευή 4/6 στις 5μμ, Λόφος Στρέφη

Τη Δευτέρα 24 Μαΐου, ο σύντροφος Γιάννης Δημητράκης, κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού, τραυματίστηκε σοβαρά μετά από επίθεση που δέχτηκε από συμμορία μαφιόζων μέσα στη φυλακή. Ο σύντροφος νοσηλεύονταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Λαμίας. Παρόλο που διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του, ελοχεύει ο κίνδυνος για μόνιμες βλάβες. Οι θεράποντες γιατροί συνέστησαν και θεωρούν αναγκαίο τη συνέχιση της νοσηλείας του σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης προκειμένου να αποφύγει μόνιμα προβλήματα στην υγεία του. Η μεταφορά του αγωνιστή Γιάννη Δημητράκη στις φυλακές Δομοκού από το νοσοκομείο της Λαμίας είναι ένα κρατικό έγκλημα, που φέρνει την υπογραφή του υπουργού Δημόσιας Τάξης Μ. Χρυσοχοΐδη και της γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής Σ. Νικολάου. Το δόγμα "όποιος αντιστέκεται και σηκώνει κεφάλι πρέπει να εξοντωθεί" καλά κρατεί. Ας πάρουν το μήνυμα οι κρατικοί δολοφόνοι ότι οι πολιτικοί κρατούμενοι δεν είναι μόνοι τους.

Έκτακτη Συνέλευση Παρασκευή 4/6 στις 5μμ, Λόφος Στρέφη. Στη συνέλευση θα υπάρχει ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις για τον σύντροφο Γ. Δημητράκη καθώς και την οργάνωση κινήσεων αλληλεγγύης στο πρόσωπό του.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

Συνέλευση αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/84956/