Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 στις 18.00

Συγκεντρωση στο γραφειο της γ.γ. αντεγκληματικης πολιτικης Σοφιας Νικολαου

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Γ.Γ. ΑΝΤΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/6 στις 18:00 ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ Γ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

Όλοι οι υπεύθυνοι , από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, για αυτή την δολοφονική επίθεση στον Γιάννη Δημητράκη, το γνωρίζουν ήδη καλά, εδώ και δεκαετίες, πως κανένας και καμία πολιτικός/ή κρατούμενος/η δεν είναι μόνη και μόνος.

Οφείλουμε να ξαναπιάσουμε το νήμα της επαναστατικής μνήμης που με τόσο λύσσα επιχειρούν να κόψουν, να συσπειρωθούμε, να ξανακάνουμε την αιχμή της αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους φόβητρο για τους κρατούντες , τους ισχυρούς και τα τσιράκια τους. Ώστε ποτέ ξανά να μην διανοηθεί κανείς πως ένας πολιτικός κρατούμενος αλλά και ο οποιοσδήποτε ανυπότακτος ή απλά ανυπεράσπιστος κρατούμενος μπορεί να πέφτει θύμα τρομοκρατίας και δολοφονικής βίας από οποιονδήποτε κρατικό ή παρακρατικό μηχανισμό. Ο αγώνας της αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους και ενάντια στον θεσμό της φυλακής είναι μέρος του συνολικού αγώνα ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο.

ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΑΣ

ΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

Συνέλευση αλληλεγγύης

στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

Ακολουθεί το κείμενο της συνέλευσης:https://athens.indymedia.org/post/1612927/

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/85003/