Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 στις 20.00

Μπαρ οικονομικής ενίσχυσης

Στις 24.6.21, στις 8μμ, διοργανώνουμε μπαρ οικονομικής ενίσχυσης στο ΑΚΝ, έναν κατειλημμένο, αυτοοργανωμένο πολιτικό χώρο, για να συναντηθούμε, να επικοινωνήσουμε, να χορέψουμε, να φλερτάρουμε, να περάσουμε όμορφα.

Θα θέλαμε η διασκέδαση μας να είναι και μία αντίσταση στην αποστείρωση του κέντρου και το "καθάρισμα" των σχολών.
Θα θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα στον χώρο όπου όλα τα σώματα να νιώθουν καλοδεχούμενα, όλα τα φύλα και σεξουαλικότητες να χωρούν και να βολεύονται, κάθε έμφυλη ή έκφυλη έκφραση να βρίσκει τον χώρο της ή να μπορεί να τον φανταστεί.

Γι'αυτό, για να έχουμε μια όμορφη βραδιά χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, χρειάζεται να μας νοιάζει και να μας αφορά αυτό που συμβαίνει. Δεν θα ανεχτούμε καμία μορφή επιθετικής συμπεριφοράς. Τρανσφοβικές, ομοφοβικές, σεξιστικές, ρατσιστικές, τοξικοφοβικές προσβολές-παρενοχλήσεις-ματσίλες-καβγάδες και λοιπά σχετικά προϊόντα του ρατσιστικού πατριαρχικού καπιταλισμού θα οδηγήσουν αδιαπραγμάτευτα σε απομάκρυνση από τον χώρο.

Αν και έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι να πάψουμε να χρειαζόμαστε αυτά τα disclaimers, ας προσπαθήσουμε όλα μαζί να είμαστε μια εικόνα από εκείνο το μέλλον.

Καλά να περάσουμε!

*Σε περίπτωση που κάποιο άτομο σας παρενοχλήσει, σας προσβάλλει ή σας κάνει να νιώσετε άβολα μπορείτε να απευθυνθείτε στα άτομα πίσω από το μπαρ.
**Ο χώρος του προαυλίου αλλά και του κυλικείου βρίσκεται σε ισόγειο, είναι προσβάσιμος με ράμπες, και υπάρχει ευρύχωρη, gender-neutral τουαλέτα που διαθέτει βοηθητικά στηρίγματα.
***Το μπαρ θα λειτουργήσει με προτεινόμενη συνεισφορά. Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των ομάδων (δ)ιαθεματική και ΑΚόΝιτο.

diatexhematiki@riseup.exnet
aknoexmiki@risexeup.net

πηγή : email που λάβαμε στις 18 Ιουνίου 22h