τι; : θεματική : αντιφασισμός, μουσική από : antifa west side

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 στις 20.30

Antifa open mics

ANTIFA WESTSIDE OPEN MICS RESPECT ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ_RESPECT THE WEST

Παρασκευή 9/7_Πλατεία Κοκκινοπούλου

Εντάξει αδέρφια, θα μπορούσαμε κι εμείς να την είχαμε βρει με το lockdown. Ξέρετε να ξεφουρνίζουμε διάφορα παπατζιλίκια του στυλ «βρήκα τον εαυτό μου στην καραντίνα» ή «έμαθα ωραία πράγματα από το Netflix, πίνοντας μπάφους», όσο οι αηδίας αλώνιζαν στα πάρκα. Θα μπορούσαμε να τηρούμε με ευλάβεια τα μέτρα του φασίστα Ψάλτη, να φοράμε διπλή μάσκα για να ικανοποιείται η Σία η Κοσιώνη και να υπακούμε στις εντολές του Νικολάκη του Τενεκέ, μπας και γλιτώσουμε κανα πρόστιμο ή τη μανούρα με τον κανίβαλο νοικοκυραίο στο σούπερ ή στο λεωφορείο.

Και πώς την βγάλαμε στον ενάμισι χρόνο της παράνοιας; Κάνοντας αυτά που είχαμε μάθει από χρόνια. Κλείσαμε την TV για να μην ακούμε τους διάφορους τηλεμαϊντανούς- γιατρούς, συνεχίσαμε να μισούμε τις μπλε και χακί στολές και να σιχτιρίζουμε τα κόμματα και τις εξωκοινοβουλευτικές παραφυάδες τους. Γιατί όλοι αυτοί μαζί μας έκλεισαν μέσα. Όλοι αυτοί μαζί νομιμοποίησαν τις εξακριβώσεις και τις απαγορεύσεις, φτιάχνοντας μια κοινωνία στρατόπεδο, προετοιμάζοντάς μας για πόλεμο.Την παλέψαμε όλοι και όλες μαζί κάνοντας ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που μας έλεγαν. Συνεχίσαμε να βρισκόμαστε, να χώνουμε τις ρίμες μας, να ακούμε μουσική στα αράγματά μας και να βάφουμε τους τοίχους. Αράξαμε στις καβάτζες και τις πλατείες έχοντας πάντα το νου στους μπάτσους. Εκεί πήραμε δύναμη ο ένας από την άλλη κι έτσι την βγάλαμε.

Με τα open mics δεν επιδιώκουμε να εκτονωθούμε για τον ενάμισι χρόνο κλεισούρας. Αφορμή να γνωριστούμε ψάχνουμε με σας που κρατήσαμε τις συνοικίες μας ζωντανές σε πείσμα όλων των ρουφιάνων. Να μάθουν όλοι στην περιοχή, ότι τα παιδιά των πλατειών που δεν γυρνούσαν σπίτια τους τα βράδια, τώρα μαζεύονται και στήνουν τέτοιες φάσεις, χωρίς άδειες και διάσημους ραπάδες.

Θέλουμε να γνωριστούμε για να οργανώσουμε την ανυπακοή μας, γιατί χωρίς οργάνωση αδέρφια ο καθένας κι η καθεμιά θα είναι μόνη/ος απέναντι σε όλους αυτούς τους τσάτσους.

*Bus Route: B12, στάση_Μυκονιάτικα

*703, 892 στάση_πλ. Αγίων Αναργύρων

πηγή : https://antifawestside.wordpress.com/2021/07/…