Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 στις 12.30

3 καλέσματα : 1 2 3

Κάλεσμα στα δικαστήρια για την υπόθεση σύντροφοι/συντρόφισσες

Ενημέρωση για εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση σύντροφοι/συντρόφισσες και κάλεσμα στα δικαστήρια της Ευελπίδων την Τρίτη 13/7

από Σύντροφοι-Συντρόφισσες

Οι σύντροφοι και η συντρόφισσα καλούνται για συμπληρωματική "ανάκριση" την Τρίτη 13 Ιουλίου στις 13.00 το μεσημέρι. Καλούμε σε συγκέντρωση στις 12.00 στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Να στηρίξουμε πολιτικά και έμπρακτα τα τέσσερα διωκόμενα συντρόφια, να απαντήσουμε στις κατασταλτικές επιθέσεις του κράτους.

Οι ανακριτικές-διωκτικές αρχές συνεχίζουν την προσπάθεια τους να φορτώσουν με νέες κατηγορίες για επιθέσεις τα τέσσερα συντρόφια που διώκονται για συμμετοχή στην "οργάνωση σύντροφοι/συντρόφισσες". Μετά από 16 μήνες που η δικογραφία βρίσκεται στο στάδιο της "ανάκρισης", σειρά παίρνει η ένταξη στην δικογραφία μίας ακόμη επίθεσης. Βάσει υποτιθέμενων "ενδείξεων" στην ανάλυση των ψηφιακών πειστηρίων τα 4 συντρόφια κατηγορούνται για επίθεση στην ομιλία του φασίστα Κασιδιάρη στον Κολωνό το 2019. "Ενδείξεις" οι οποίες δεν δείχνουν όχι απλά συμμετοχή, αλλά ούτε και παρουσία κανενός εκ των συντρόφων στην ευρύτερη περιοχή την συγκεκριμένη μέρα. Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για άλλη μία προσπάθεια στοχοποίησης των τεσσάρων και επιβάρυνσης τους με επιπλέον κατηγορίες. Άλλη μία προσπάθεια ποινικοποίησης όχι μόνο της αναρχικής αλλά και της αντιφασιστικής πολιτικής ταυτότητας.

Οι σύντροφοι και η συντρόφισσα καλούνται για συμπληρωματική "ανάκριση" την Τρίτη 13 Ιουλίου στις 13.00 το μεσημέρι. Καλούμε σε συγκέντρωση στις 12.00 στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Να στηρίξουμε πολιτικά και έμπρακτα τα τέσσερα διωκόμενα συντρόφια, να απαντήσουμε στις κατασταλτικές επιθέσεις του κράτους.

ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ/ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΑΣ

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1613519/


1 2 3

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ 4 ΔΙΩΚΟΜΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ- ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΡΙΤΗ 13/7,12.30μ.μ.|Αναρχική ομάδα Bellini

Η ασφάλεια συνεπικουρούμενη από τη δικαστική εξουσία για μια ακόμα φορά επιστρατεύει, ότι μύθευμα μπορεί με σκοπό να συνεχίσει τις προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης και οικονομικής αφαίμαξης των τεσσάρων συντροφων/ισσας μας που κατηγορούνται για ένταξη στην υποτιθέμενη"οργάνωση σύντροφοι-συντρόφισσες".

Αυτή τη φορά στα πλαίσια της έρευνας των κατασχεμένων ηλεκτρονικών συσκευών από τα σπίτια τους βρέθηκε υποτιθέμενη "ένδειξη" για συμμετοχή σε επίθεση εναντίον αστυνομικών που περιφρουρούσαν την προεκλογική ομίλια του φασίστα Κασιδιάρη, ως υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.Δεν υπάρχει κανένα "στοιχείο" βάσει του οποίου κάποιος από τους 4 συντρόφους/ισσα,να βρισκόταν καν στην περιοχή. Παρόλα αυτά η επίθεση για την οποία υπάρχουν οι υποτιθέμενες ενδείξεις, χρεώνεται και στους 4 χωρίς να υπάρχει αναγνώριση κανενός.Για το λόγο αυτό οι 4 καλούνται να απολογηθούν ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα για το περιστατικό αυτό.

Καλούμε στις 13/7 στις 12:30μ.μ στα δικαστήρια της Ευελπίδων, για να στηρίξουμε τα συντρόφια μας ενάντια στην κρατική τρομοκρατία.

ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ 4 ΔΙΩΚΟΜΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Αναρχική ομάδα Bellini

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1613524/


1 2 3

Κάλεσμα στα δικαστήρια Ευελπίδων 13/07 στη 13:00 για την υπόθεση "σύντροφοι/ισσες"."

Καλούμε στις 13/7 ώρα 13:00 κτίριο 9 της σχολής Ευελπίδων, συγκέντρωση αλληλεγγύης για τους συντρόφους που διώκονται για την υπόθεση "σύντροφοι/ισσες ".

Ενάντια στις κατασταλτικές μεθοδεύσεις του κράτους και στην κατασκευή ενόχων η αλληλεγγύη το όπλο μας!

Αναρχική Ομάδα Ενέδρα

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1613555/