Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21.30

Βασίλειο γεμάτο νού / Chinese basement live

Ο τραγουδιστής των Chinese Basement "Βασίλειο Γεμάτο Νου" aka Βασίλης Πανούτσος, πέντε χρόνια μετά το ιστορικό live τους στο ΕΜΠΡΟΣ, επιστρέφει το ΣΑΒ. 4/9 στις 21.30 για μια solo ψυχεδελική ακουστική βραδιά στη ταράτσα του Ελεύθερου Αυτοδιαχειριζόμενου Θεάτρου. Στην μαγική βαλίτσα με τραγούδια από 19 δισκογραφικές κυκλοφορίες φέρνει μαζί του τις συνθέσεις-κραυγές της νέας του δουλειάς His Satanic Invitation in the Devil's Church / Η Σατανική Του Πρόσκληση στην Εκκλησία Του Διαβόλου. Ο νέος ακουστικός δίσκος μας αποκαλύπτει έναν σύγχρονο μουσικό ικανό να σπάει τις φόρμες, να τολμά και να προκαλεί πολύ έντονες εμπειρίες - ένα εκρηκτικό μείγμα μηδενιστικής ποίησης και απελπισμένων ουρλιαχτών για αγάπη, συντροφικότητα και ελευθερία σε ένα κόσμο που μέρα με την ημέρα γίνεται όλο και πιο απάνθρωπος.
Γνωρίζοντας τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συνολικά οι νέοι μουσικοί της πειραματικής σκηνής μέσα στη πανδημία καλούμε τις φίλες και τους φίλους του Εμπρός να στηρίξουν τις φετινές συναυλίες, στην προσπάθεια μας να δώσουμε χώρο έκφρασης σε όσους και όσες στέκονται ενάντια στην κουλτούρα της κυριαρχίας.
Δεν θα παραδώσουμε τα όνειρα μας στο σκοτάδι!
_
event (share-like-invite friends!):
https://www.facebook.com/events/5353616910239…
https://chinesebasement.bandcamp.com/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCp8YiixRaiRH…
Facebook page: https://www.facebook.com/thechinesebasement
+Κάθε Κυριακή μετά τις 19.30 καλούμε όλες και όλους σε συμμετοχή στην συνέλευση του Ελεύθερου Αυτοδιαχειριζόμενου Θεάτρου ΕΜΠΡΟΣ ώστε με τις ιδέες μας και τις πρωτοβουλίες μας να υπερασπιστούμε τη κατάληψη και να ενδυναμώσουμε την τέχνη της αμφισβήτησης, τον πολιτισμό της αυτοοργάνωσης, τους κοινωνικούς αγώνες της εποχής μας!
https://www.facebook.com/events/5353616910239…

πηγή : https://www.facebook.com/embrosgr/