Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 στις 18.00

Αντιφασιστική Συνέλευση Χολαργού

Για άλλη μια φορά το κράτος έδειξε πως δεν έχει καμία πρόθεση να αντιμετωπίσει τον φασισμό, βγάζοντας έξω από τη φυλακή τον εγκληματία χρυσαυγίτη Πατέλη, ενώ την ίδια στιγμή κλείνουν φυλακή, φτιάχνουν ψεύτικες κατηγορίες ή ζητάνε δείγμα DNA από συντρόφια. Η απάντησή μας είναι ότι ο φασισμός δε νικιέται σε κανένα δικαστήριο, ο φασισμός νικιέται στους δρόμους.

Ανανεώνουμε το κάλεσμα για ανοιχτή αντιφασιστική συνέλευση την Κυριακή στις 24 Οκτώβρη στον ανοιχτό χώρο στο θεατράκι, έξω από το δημαρχείο Χολαργού, στις 18:00.

Δηλώνοντας τη συμπόρευσή μας με προσπάθειες που γίνονται παράλληλα για τη διοργάνωση αντιφασιστικής πορείας και δράσεων συγκεντρωνόμαστε πάλι για να μπορέσουμε να οργανωθούμε με οριζόντιες διαδικασίες.

Έχουμε ως απώτερη επιδίωξη "την αντιμετώπιση του φασισμού και την εναντίωση σε ρατσιστικές, ομοφοβικές και σεξιστικές συμπεριφορές, που αποτελούν παρακλάδια του φασισμού. Στόχος είναι να κρατήσουμε τη γειτονιά καθαρή από φασίστες και να διαδώσουμε τον αντιφασιστικό λόγο, να αλληλεπιδράσουμε με άλλες γειτονικές συνελεύσεις με ίδια φιλοσοφία, να διατηρήσουμε ζωντανούς τους κοινωνικούς αγώνες μακριά από κομματικές σχέσεις εξουσίας, ενάντια στη βία του κράτους και πολεμώντας όλα όσα μπορούν να γεννήσουν το φασισμό".

Αντιφασίστες/ριες

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1614803/
πηγή : email που λάβαμε στις 21 Οκτωβρίου 00h